Afleveringen seizoen 4

Seizoen 4 is uitgezonden in 2000 en bestaat uit 17 afleveringen.

The Tooth Fairy Tats 2000

Aflevering 49 · Productienummer 402 · Uitgezonden 05-04-2000

De tandenfee heeft Cartman bezocht en heeft 2 dollar achtergelaten. Hij speert naar de bushalte om zijn nieuws te delen met de anderen. Dan onthult hij zijn laatste plan. Als ze allemaal hun verloren tanden combineren zal de tandenfee hun genoeg geld verstrekken om een Sega Dreamcast te kopen. Ze vinden spoedig uit dat ze ruilen op iemand anders zijn territorium. Nou moeten ze met de mobsters werken om hun mensdom te behouden.

Cartman's Silly Hate Crime 2000

Aflevering 50 · Productienummer 401 · Uitgezonden 12-04-2000

De kinderen hebben net een sleewedstrijd gewonnen. Token zegt dat de enige reden dat ze gewonnen hebben is Eric's dikke reet. De meiden dagen de jongens uit met een sleerace van Phil Collins Hill. Token zegt dat de jongens niet kunnen verliezen dankzij Eric's dikke reet. Dan gooit Eric een steen naar de kant van Token's hoofd. De mensen van South Park claimen dat dit een haat misdaad was en zenden hem naar de gevangenis.

Timmy 2000

Aflevering 51 · Productienummer 404 · Uitgezonden 19-04-2000

Er is iets mis met de nieuwe leerling Timmy. Het enige ding dat Timmy kan doen is zijn naam zeggen. Onwetend van het feit dat Timmy "een mongool" is, denken ze dat hij zich niet kan concentreren, wat hem verlicht van het maken van huiswerk. Kort daarna slaagt de rest van de klas erin als dezelfde diagnose te krijgen en krijgen ze Ritalin voorgeschreven. Iedereen is aan de Ritalin en enkel zelfgenoegzaam genoeg om een show van Phil Collins bij te wonen.

Quintuplets 2000

Aflevering 52 · Productienummer 403 · Uitgezonden 26-04-2000

De jongens ontdekken een 8 jaar oude vijfling uit Roemenië. Cartman besluit zijn eigen prestaties op te voeren. De vijfling en hun grootmoeder verblijven bij Marsh thuis. Dankzij Opa Marsh wordt de grootmoeder van de meisjes "verliefd tot aan de dood". De vader van de meisjes wordt door de Roemeense overheid ingevlogen om hun dochters terug te krijgen, Janet Reno tot de redding!

Cartman Joins NAMBLA

Aflevering 53 · Productienummer 406 · Uitgezonden 21-06-2000

Cartman besluit om bevriend te worden met oudere mensen. Door gebruik te maken van het internet maakt hij contact met mannen die houden van het uithangen met kleine jongens. Een organisatie genaamd NAMBLA (North American Man Boy Love Association) houdt een bijeenkomst in South Park en Cartman wordt hun beste kind. De jongens leren hoe veel een volwassene kan houden van een kind.

Cherokee Hair Tampons

Aflevering 54 · Productienummer 407 · Uitgezonden 28-06-2000

Kyle heeft een niertransplantatie nodig en Cartman is de perfecte donor. Cartman heeft op zijn nier een prijs van $10 miljoen staan. De andere jongens gaan naar Cartman's huis met het plan een van zijn nieren te stelen. Cartman werkt hun plan tegen. Stan, gedeprimeerd over het onvermijdelijke verlies van zijn vriend beslist zelf actie te ondernemen en met behulp van de ouders krijgt Stan Cartman's nier.

Chef Goes Nanners

Aflevering 55 · Productienummer 408 · Uitgezonden 05-07-2000

Chef verklaart dat de vlag van South Park racistisch is. Stan & Kyle leiden het team dat de huidige vlag wil houden, terwijl Wendy en Cartman het team leiden dat voor een nieuwe vlag strijdt. Wendy bekent aan Bebe haar aantrekkelijkheid aan Cartman. Het debat begint, maar voordat Wendy haar punt kan maken, kust zij Cartman om haar kalmte te herwinnen. Chef realiseert dat het standpunt van Stan & van Kyle op de vlagkwestie kleurenblind was.

Something You Can Do With Your Finger

Aflevering 56 · Productienummer 409 · Uitgezonden 12-07-2000

"Fingerbang" is de laatste jongensband met de vier jongens. Randy Marsh is tegen Stan's participatie in elke jongensband voor donkere redenen. De jongens doen voor de lol een optreden in het lokale winkelcentrum, maar er zijn maar vier jongens in de band. Stan komt erbij en de band is klaar om op te treden totdat opeens de lift Kenny tragisch verplettert. Een vroegere jongensband lid komt erbij om de boel te redden.

Do the Handicapped Go to Hell?

Aflevering 57 · Productienummer 410 · Uitgezonden 19-07-2000

De jongens zitten de kerstdienst bij en de priester zet de vrees van de hel in iedereen. Ze moeten naar Zondagschool en leren dat zij hun zonden moeten bekennen. De jongens maken zich zorgen over Timmy, hij kan toch alleen zijn naam zeggen. Voelende de behoefte om hun zonden te bekennen vangen zij de priester in een compromitteren positie en beslissen zichzelf te redden.

Probably

Aflevering 58 · Productienummer 411 · Uitgezonden 26-07-2000

Cartman predikt en de kinderen beginnen met het plannen van het bouwen van een kerk. Satan brengt de nacht met Saddam door. Kenny is niet vermoord in de vorige aflevering, maar de bus die hem overreden heeft stopt in Mexico, waar Kenny gevonden wordt. Satan, vraagt advies aan God in deze tijd van crisis. Cartman wordt ontdekt as een fraudeur en wordt naar Mexico verzonden voor straf.

4th Grade

Aflevering 59 · Productienummer 412 · Uitgezonden 08-11-2000

De kinderen moeten de "4th Grade" onder ogen zien en ze zijn er niet zo gelukkig over. Cartman komt met een plannetje om terug de tijd in te gaan naar de "3th Grade" waar dingen leuk en makkelijk waren. Twee nerds helpen hun aan Timmy's rolstoel een werkende tijdmachine te monteren en Timmy op de reis van zijn leven te zenden!

Trapper Keeper

Aflevering 60 · Productienummer 413 · Uitgezonden 15-11-2000

Cartman heeft een nieuwe Trapper Keeper (die Kyle's versie uit het water blaast). Nadat hij klaar is met opscheppen, vertelt een vreemdeling hem dat het de wereld spoedig zal worden overgenomen als zij het nu niet vernietigen. Koele 2001: A Space Odyssey and Akira parodie!

Helen Keller! The Musical

Aflevering 61 · Productienummer 414 · Uitgezonden 22-11-2000

De jongens doen hun versie van de Helen Keller Story en zijn van plan de show van de peuters te verslaan. Timmy speelt als Helen Keller en krijgt een nieuwe vriend om mee te spelen. Vuurwerk, fonteinen en opmerkelijke musicals galore!

Pip

Aflevering 62 · Productienummer 405 · Uitgezonden 29-11-2000

Dit is het verhaal van de oorsprong van Pip. Pip krijgt een baan bij het Havesham landgoed waar hij Estella ontmoet. Ze beledigd zijn optimisme. Wanneer Pip aangeboden krijgt om een Heer te worden, gaat hij naar Londen alleen om te ontdekken dat mevrouw Havesham van plan is om zijn hart te breken. Haar plan is het gebruiken van Pip's tranen om haar Genesis machine op te laden om wraak te nemen op alle mannen.

Fat Camp

Aflevering 63 · Productienummer 415 · Uitgezonden 06-12-2000

Mrs. Cartman houdt een interventie voor het eetprobleem van haar zoon en stuurt hem naar een vet kamp. Cartman keert 40 pond lichter terug van kamp. Cartman verkoopt snoep aan de dikke kinderen. Kenny wordt uitgedaagd door de andere kinderen om gekke dingen voor geld te doen. Kenny's populariteit stijgt en snel krijgt hij zijn eigen TV show. Iets gebeurt waar Kenny binnen Ms. Crabtree's baarmoeder zit voor zes uur.

The Wacky Molestation Adventure

Aflevering 64 · Productienummer 416 · Uitgezonden 13-12-2000

Het concert van de "Raging Pussies" is begonnen! Kyle belt de politie en vertelt dat zijn ouders hem "gemolesteerd" hebben. Snel melden alle kinderen het over hun ouders in South Park. Totdat er alleen kinderen nog wonen. Iemand van buiten het dorp heeft pech en ze hebben de taak een boek terug te winnen van de dikzak. De opgesloten ouders van South Park krijgen therapie om te voorkomen dat ze hun kinderen seksueel misbruiken.

A Very Crappy Christmas

Aflevering 65 · Productienummer 417 · Uitgezonden 20-12-2000

Kyle en Ike wachten anstig op Mr. Hankey. Maar wanneer die niet komt, roept Kyle de anderen voor een late avond spoedvergadering. Ze ontdekken dat Mr. Hankey woont met zijn alcoholische vrouw en 3 kleine poepjes. Hij vertelt hun dat niemand in kerststemming is. Ze besluiten allemaal om te proberen wat kerstvreugde te verspreiden. Hun poging faalt en de jongens besluiten om een eigen geanimeerde special van hunzelf te maken. Met Jesus, de Kerstman en hunzelf.