Afleveringen seizoen 3

Seizoen 3 is uitgezonden in 1999 en 2000 en bestaat uit 17 afleveringen.

Rainforest Schmainforest

Aflevering 32 · Productienummer 301 · Uitgezonden 07-04-1999

Mr. Mackey straft de kinderen door ze te dwingen bij het "Getting Gay With Kids" koor te gaan. Het koor gaat naar Costa Rica om het regenwoud te redden. Tijdens een tour door het regenwoud raakt het koor verdwaalt wanneer een slang hun gids vermoord. Snel ontdekken ze het kwaad van het regenwoud wat het bericht van het koor veranderd.

Spontaneous Combustion

Aflevering 33 · Productienummer 302 · Uitgezonden 14-04-1999

Kenny verbrandt spontaan. De burgemeester vraagt aan Randy Marsh om een oplossing. De jongens proberen Kyle's vader te helpen om een erectie te krijgen. Een manier dat ze denken dat het helpt is door Cartman aan het kruis te hangen en drie dagen te wachten voor zijn res-erectie. Randy Marsh komt tot de ontdekking dat de rede dat iedereen verbrandt komt doordat ze hun scheten inhouden.

The Succubus

Aflevering 34 · Productienummer 303 · Uitgezonden 21-04-1999

Kyle en Stan proberen Chef te reden uit de klauwen van de Succubus waarmee hij gaat trouwen. Ondertussen heeft Cartman last van problemen met zijn ogen en de opticien die hij niet aardig vindt. Chef's moeder en vader komen voor de eerste keer voor.

Tweek vs. Craig

Aflevering 35 · Productienummer 304 · Uitgezonden 23-06-1999

De jongens volgen handarbeid en proberen een gevecht tussen Tweek en Craig te organiseren. Kenny is verheugd dat hij de economische kant doet. Wanneer het grote gevecht daar is, weten de deelnemers niet wat ze moeten doen; zodat Jimbo en Ned Tweek boxen leren en Cartman Craig sumoworstelen leert. De docent van handarbeid, Mr. Adler, heeft een terugkomende droom over een vrouw waar hij nooit de gelegenheid voor heeft gehad om vaarwel te zeggen.

Jackovasaurus

Aflevering 36 · Productienummer 305 · Uitgezonden 16-06-1999

De jongens ontdekken een levend prehistorisch Jakovasaur wanneer ze kamperen bij Stark's Pond. De overheid en de inwoners van South Park hebben interesse in het in leven houden van deze bedreigde diersoort tot dat ze zich realiseren hoe irritant de Jakovasaurs echt zijn. De enige die ze leuk vindt is Cartman. De jongens proberen hem af te leiden terwijl het dorp probeert de Jakovasaurs naar Frankrijk te sturen.

Sexual Harassment Panda

Aflevering 37 · Productienummer 306 · Uitgezonden 07-07-1999

"Sexual Harassment Panda" bezoekt Mr. Garrison's klas. Cartman klaagt Stan aan voor seksuele verkrachting en Kyle's vader wordt rijk. De jongens gaan op zoek naar "Sexual Harassment Panda" om de gekheid te stoppen. Ze vinden hem op "Het Eiland van Mislukte Mascottes Communie" en overtuigen hem ervan zijn oorzaak te veranderen. Hij wordt Petey, de "niet mensen aanklagen" panda.

Cat Orgy

Aflevering 38 · Productienummer 307 · Uitgezonden 14-07-1999

Shelly Marsh is op Cartman aan het passen. Shelly nodigt haar vriend uit en hij nodigt zijn band uit. Cartman moet bewijzen dat Shelly de regels heeft overtreden. Ondertussen is Cartman's kat geil en wil een goede tijd en nodigt alle katten in de omgeving uit naar Cartman's lege huis en houden een orgie.

Two Guys Naked in a Hot Tub

Aflevering 39 · Productienummer 308 · Uitgezonden 21-07-1999

Stan's ouders brengen hem naar Mr. Mackey's feest, maar hij wordt naar de kelder verwezen om tussen de gekke kinderen te zijn. Kyle en Stan's vader experimenteren met hun homosexuele tendensen. De ATF is er zeker van dat de meteorenregen feest eigenlijk een bijeenkomst is van een religieuze cult dat zelfmoord gaat plegen wanneer de meteorenregen komt. Stan probeert zichzelf en het feest te redden van de ATF.

Jewbilee

Aflevering 40 · Productienummer 309 · Uitgezonden 28-07-1999

Kyle nodigt Kenny uit om samen naar Jewbilee te gaan, een jongens soort scouting bijeenkomst voor Joodse kinderen. Zijn ouders gaan naar Mr. Mackey's feest. Op kamp wordt Ike lid van een kleine groep genaamd "Dwergen". Kyle en Kenny komen bij de scouts waar ze zich concentreren op zeepstandbeelden. Deze vorm van kunst is de sleutel tot het Joodse ouderen viering van Moses, alleen herkent Moses Kenny niet als Jood en wordt hij verbannen van het kamp.

Chinpokomon

Aflevering 41 · Productienummer 310 · Uitgezonden 03-11-1999

De kinderen van South Park ontdekken Chinpokomon, speelgoed #1 in Japan om te hebben! Willende om te ontwijken dat ze losers zijn, overtuigen ze hun ouders ervan om ze te kopen alleen om te ontdekken dat ze hun hersens spoelen om Pearl Harbor te bombarderen. De ouders verenigen zich om Japan te stoppen en Amerika te reden!

Starvin' Marvin in Space

Aflevering 42 · Productienummer 311 · Uitgezonden 17-11-1999

Starvin' Marvin vindt een ruimteschip en begint met het zoeken naar een nieuw thuis voor zijn volk. De overheid ondervraagt de jongens om erachter te komen over Marvin en sturen ze naar Sally Stuthers. Marvin stopt in South Park om de jongens op te pikken en neemt ze mee naar de planeet Marklar. De Marklarianen willen graag dat de Ethiopiërs zich opnieuw vestigen om hun wereld en de Christische kanaal dat er alles aan om ze te stoppen.

Korn's Groovy Pirate Ghost Mystery

Aflevering 43 · Productienummer 312 · Uitgezonden 27-10-1999

Korn komt naar South Park voor een Halloween grap en leert van de jongens die problemen hebben met gasten uit groep 7 van de South Park basisschool. Korn stemt in om de jongens te helpen om wraak te nemen om de slechte gasten uit groep 7 in een enge Scooby Doo rip off!

Hooked on Monkey Fonics

Aflevering 44 · Productienummer 313 · Uitgezonden 10-11-1999

Mrs. Cartman staat op het punt om Eric een cadeau te geven. Natuurlijk hoopt Eric dat het een soort speelgoed is, maar het eindigt bij Hooked on Monkey Phonics om hem te helpen de jaarlijkse South Park spellingwedstrijd te winnen. Kyle vindt Rebecca Cutswald vrij intrigerend en probeert haar te lokken met z'n charmes en haar te onderwijzen hoe te houden en te leren op een openbare school.

The Red Badge of Gayness

Aflevering 45 · Productienummer 314 · Uitgezonden 24-11-1999

South Park's burgeroorlog herinvoering, gesponsord door "Jagerminz S'More Flavored Schnapps", loopt uit de hand. Cartman achtervolgt de dronken partij om de noorderlingen te verslaan zodat hij een weddenschap kan winnen met Kyle en Stan zodat ze zijn slaven zijn voor een maand.

Mr. Hankey's Christmas Classics

Aflevering 46 · Productienummer 315 · Uitgezonden 01-12-1999

Mr. Hankey introduceert 10 muzikale segmenten van liedjes van de CD "Mr. Hankey's Christmas Classics". De jongens en alle South Park personages zingen hun eigen liedje voor de feestdagen en realiseren dat kerst om de cadeaus gaan.

Are You There God? It's Me, Jesus

Aflevering 47 · Productienummer 316 · Uitgezonden 29-12-1999

Cartman is ervan overtuigd dat hij door de pubertijd gaat sinds hij bloedde uit z'n reet. Dr. Mephisto geeft Stan een paar hormonen en hij neemt de hele fles. Stan krijgt haar op z'n gezicht, tieten en zijn stem veranderd. De mensen wachten buiten het huis van Jesus om te zien wat voor een wonder hij voorstelt wat eindigt met de terugkeer van een comeback optreden van een hele oude Rod Stewart en uiteindelijk een verschijning van God.

World Wide Recorder Concert

Aflevering 48 · Productienummer 317 · Uitgezonden 12-01-2000

De kinderen van South Park oefenen "My Country 'Tis of Thee" voor de "4 Million Child Blow", gesponsord door Yoko Ono. Mr. Garrison wilt niet gaan omdat zijn vader daar nog steeds leeft. Bij het concert proberen Stan en Kyle uit te vinden een manier om de kinderen van New York te dissen. Cartman probeert "het bruine lawaai" en is succesvol. Stan en Kyle maken een plan tegen de kinderen van New York maar dat gaat te ver.