Afleveringen seizoen 16

Seizoen 16 is uitgezonden in 2012 en bestaat uit 14 afleveringen.

Reverse Cowgirl

Aflevering 224 · Productienummer 1601 · Uitgezonden 14-03-2012

Aan één van de jongens is keer op keer verteld dat hij de toiletbril omhoog moet laten staan als hij naar het toilet gaat, maar hij luisterde niet. Zijn acties hebben consequenties en resulteren uiteindelijk in een onvergetelijke catastrofe.

Cash For Gold

Aflevering 225 · Productienummer 1602 · Uitgezonden 21-03-2012

Cartman lanceert een show over de verkoop van edelstenen en creëert een zeer lucratieve handel. Stan zoekt naar de werkelijke waarde van een sieraad dat een geschenk was van zijn opa. Ondertussen aast Cartman nieuwe lucratieve handel op een zeer kwetsbare cliënteel.

Faith Hilling

Aflevering 226 · Productienummer 1603 · Uitgezonden 28-03-2012

De jongens zijn besmet met een levensbedreigende fenomeen. De menselijke evolutie begint te versnellen op een snel en verontrustend tempo. Tegelijkertijd vertoont er bij een andere soort op de planeet dezelfde drastische ontwikkeling. Uiteindelijke zullen de twee soorten strijden tot de dood en "Faith Hilling" kan mens laatste hoop zijn.

Jewpacabra

Aflevering 227 · Productienummer 1604 · Uitgezonden 04-04-2012

Het South Park paaseieren zoeken is in gevaar als er geruchten opduiken van een gevaarlijk beest dat op de loer ligt in het bos vlakbij. Cartman probeert iedereen te waarschuwen dat hun leven in gevaar is als ze mee doen met het eieren zoeken. Niemand geloofd hem totdat hij met videobewijs komt van het mysterieuze wezen.

Butterballs

Aflevering 228 · Productienummer 1605 · Uitgezonden 11-04-2012

Pesten is een nationale epidemie en South Park Elementary is er niet imuum tegen. Stan wilt mensen er bewust van maken wat de gevaren zijn van pesten door het opnemen van een grote dance video. Zal hij in staat om de druk te bewaren die gepaard gaat met de bekendheid van het opnemen voor dit goede doel?

I Should Have Never Gone Ziplining

Aflevering 229 · Productienummer 1606 · Uitgezonden 18-04-2012

De voorjaarsvakantie duurt niet eeuwig en de kinderen willen de laatste dag tellen. De jongens zijn enthousiast als ze een dagje gaan 'kabelbanen' in de Colorado Mountains. Maar hoog in de bergen, ver weg van hun familie, maakt hun reis een slechte wending. Overlevingskansen zijn klein. Het enige wat ze kunnen doen is wachten om te worden gered. Maar zal hulp te laat komen?

Cartman Finds Love

Aflevering 230 · Productienummer 1607 · Uitgezonden 25-04-2012

Cupido loopt hoogtij in South Park. Er is een nieuw meisje op school en iedereen wilt weten op wie ze een oogje heeft. Cartman is met name enthousiast. Hij heeft iets in zich ontdekt waarvan hij nooit van wist dat hij het had. Nu, om ervoor te zorgen dat niemand in de weg zit van de ware liefde, is het tijd voor Cartman om eindelijk iemand te laten weten hoe hij zich voelt.

Sarcastaball

Aflevering 231 · Productienummer 1608 · Uitgezonden 26-09-2012

Randy, die bezorgd is als ouder, veranderd de manier hoe American football gespeeld wordt op South Park Elementary. De nieuwe versie van het spel wordt snel de meest populaire sport van het land. Een begaafde leerling komt naar voren als een steratleet in sarcastaball.

Raising the Bar

Aflevering 232 · Productienummer 1609 · Uitgezonden 03-10-2012

Cartman geeft eindelijk toe dat hij dik is en besluit een scootmobiel te nemen. Kyle ziet dat Cartman niet de enige is die geen schaamte vindt in zijn ongezonde leefstijl. Ondertussen ontdekt Cartman dat hij een rivaal heeft in America’s Sweetheart, Honey Boo Boo.

Insecurity

Aflevering 233 · Productienummer 1610 · Uitgezonden 10-10-2012

Kyle is ervan overtuigd dat zijn moeder een affaire heeft met de UPS bezorger. Deze man die elk huis bezoekt in South Park wordt nu verdacht. De luxe om pakketjes te laten bezorgen bij je voordeur is opeens een bedreiging voor alle families in de buurt. Cartman neemt het heft in eigen hand en meldt zich aan voor een huisbeveiligingssysteem.

Going Native

Aflevering 234 · Productienummer 1611 · Uitgezonden 17-10-2012

Het buitensporige gedrag van Butters is een teken. Het is tijd voor hem om een reis te beginnen waar hij het pad van zijn voorouders volgt. Wanneer Butters agressief wordt op school realiseren zijn ouders dat het tijd is om hem te vertellen dat hij anders is dan andere kinderen. Hij moet naar een buitenlandse plaats reizen om de manieren van zijn volk te leren. Het wordt een moeilijk reis voor hem alleen, dus hij kiest Kenny om met hem mee te gaan naar het verre en afgelegen eiland Hawaï.

A Nightmare On Facetime

Aflevering 235 · Productienummer 1612 · Uitgezonden 24-10-2012

De jongens zijn er klaar voor om zich te verkleden als hun favoriete viertal voor Halloween, The Avengers. Na maanden van het plannen van hun kustooms, vertelt Randy op het laatste moment dat Stan niet trick or treat kan spelen met zijn vrienden. In plaats daarvan moet Stan meedragen en het helpen van zijn vader met een nieuwe zakelijke onderneming.

A Scause for Applause

Aflevering 236 · Productienummer 1613 · Uitgezonden 31-10-2012

Een serieus dopingschandaal schudt het geloof van iedereen. Opgeschrikt door het recente nieuws van drugsgebruik door een geliefd icoon, is de wereld verloren en bedrogen achtergelaten. De jongens, samen met de rest van de natie, verwijderen hun gele polsbandjes. Iedereen heeft het gedaan, behalve voor Stan, wie zijn armband niet kan afsnijden.

Obama Wins!

Aflevering 237 · Productienummer 1614 · Uitgezonden 07-11-2012

De presidentsverkiezingen zijn niet voorbij! Cartman verstopt iets in zijn slaapkamer dat de uitkomst van de verkiezingen kan veranderen. Terwijl Amerikanen omschuldig plannen om naar bed te gaan dinsdagnacht met de stemmen geteld en de winnaar bekend, heeft Cartman stiekem controle over de stemmen.