Staff

South Park Fan wordt mogelijk gemaakt door de volgende personen.

South Park Fan staff

Naam: Zidane007nl
Positie: Beheerder en oprichter South Park Fan
Leeftijd: 36 jaar
Naast het beheren van South Park Fan, beheer ik ook Hell and Heaven Net (fansite over Final Fantasy games). Ik ben fan van South Park sinds het hier op TV is en wou een Nederlandse website erover maken, omdat er nog geen was.

Naam: Professor Chaos
Positie: Super Moderator van het South Park Fan Forum
Leeftijd: 30 jaar
Al sinds ik 9 was keek ik naar South Park op Net 5. Voor m'n 14e verjaardag kreeg ik seizoen 1 cadeau, en voor ik het wist had ik ze allemaal gezien. SPFan.nl was de eerste (fatsoenlijke) Nederlandse South Park site die ik ooit heb gezien.

Naam: Nagger
Positie: Super Moderator van het South Park Fan Forum
Leeftijd: 27 jaar
Door puur toeval ben ik een fan geworden van South Park. Ik moest voor mijn broer zo’n 1½ jaar geleden soundtrack downloaden van The Lord of the Rings en toen kwam ik bij een South Park aflevering uit, uiteraard The Return of the Fellowship of the Ring to the Two Towers. Sindsdien ben ik steeds meer afleveringen gaan kijken op het internet (ik heb namelijk geen Comedy Central) en steeds meer op gaan zoeken, vooral op Wikipedia, waar een Nederlandse fansite stond. Dat interesseerde me wel en ik meldde me in maart 2006 aan bij het forum, waar ik nog steeds veel plezier heb.