Afleveringen seizoen 6

Seizoen 6 is uitgezonden in 2002 en bestaat uit 17 afleveringen.

Jared Has Aides

Aflevering 80 · Productienummer 602 · Uitgezonden 06-03-2002

Wanneer het land geobsedeerd wordt door een populair afvalprogramma, zien de jongens een kans om gesponsord te worden door een belangrijke restaurantketen in "Jared has Aides". In Butters' regime om wat kilo's af te vallen geven zijn ouders hem huisarrest voor het nemen van lyposuctie. Het plot wordt dikker wanneer de rivaal gewichtloze woordvoerder eindelijk komt met een geheim wapen dat hij gebruikt hebt in het gevecht tegen dik zijn.

Asspen

Aflevering 81 · Productienummer 603 · Uitgezonden 13-03-2002

Met hun ouders die vast zitten in Time Share Hell, zijn onze jongens alleen op de hellingen van Aspen, circa 1985. Stan wordt uitgedaagd voor een skierace en moet winnen om het jeugdcentrum te redden, het meisje te grijpen en de gevangen geesten van Wakacha Vampire Indians te bevrijden. Niet dat hij echt erom geeft.

Freak Strike

Aflevering 82 · Productienummer 601 · Uitgezonden 20-03-2002

De kinderen leren dat praatprogramma's speciale assistentie bieden aan erg misvormde mensen die in hun show komen. Ze geven gelijk Butters op als gast met een vreemde misvorming. Met de hulp van een paar strategische fysieke verbeteringen, is Butters zeker ervan alle andere freaks te verslaan en de prijs te winnen. Maar wanneer er niet genoeg van Butters' prijs om rond te gaan is gokt Cartman op een eigen gastenplaats met Maury wanneer hij zijn moeder overtuigd om hem voor het segment getiteld "Help mijn onbestuurbaar kind" in te schrijven.

Fun With Veal

Aflevering 83 · Productienummer 605 · Uitgezonden 27-03-2002

Wanneer de jongens leren waar kalfsvlees vandaan komt op een excursie naar een lokaal slachthuis, veranderen ze onmiddelijk in junior eco-terroristen (bel Tom Ridge!). Na het kalf-jatten van alle toekomstige parmigianavlees in het dorp, sluiten de jongens zich op in Stan's slaapkamer, waar Stan een "genitale" ziekte ontwikkelt van zijn dieet van vruchten en groenten. Misschien is gemartelt kalfsvlees wel goed voor je lichaam.

The New Terrance and Phillip Movie Trailer

Aflevering 84 · Productienummer 604 · Uitgezonden 03-04-2002

De jongens zullen voor niks stoppen om de nieuwe Terrance en Phillip film trailer te zien. Zelfs als ze moeten kijken naar dertig minuten "Russell Crowe: Fightin' 'Round the World". Hey, het is gelukkig niet "That 80's Show".

Professor Chaos

Aflevering 85 · Productienummer 606 · Uitgezonden 10-04-2002

Cartman, Kyle and Stan zitten lang en hard te denken over Butters' baan als de vervangvriend sinds de lieve Kenny het loodje heeft gelegd. Jammergenoeg zijn ze van mening dat Butters' pogingen hoe aardig ze ook zijn, eigenlijk gewoon hard zuigen en ze beslissen hem te ontslaan! Butters' verwerping veroorzaakt dat hij een diepe donker deel van zichzelf blootlegt waar hij nooit van wist en maakt een plan om de wereld te beëindigen met zijn nieuwe gevonden geestelijke ziekte als "Professor Chaos"!

The Simpsons Already Did It

Aflevering 86 · Productienummer 607 · Uitgezonden 26-06-2002

Professor Chaos (okay, hij is gewoon Butters) komt terug met gloednieuwe, super kwade plannen om South Park te verwoesten; alleen jammer genoeg, hebben de Simpsons het al gedaan. In de tussentijd helpt een supergeheim ingrediënt Cartman's "Zeemensen" evolueren met een alarmerende snelheid. Stan, Kyle en hun nieuwe vriend, Tweek, costar. Kenny is nog steeds dood.

Red Hot Catholic Love

Aflevering 87 · Productienummer 608 · Uitgezonden 03-07-2002

"Het gevaarlijke leven van jongens van het Altaar" zeg je? Nier op priester Maxi's horloge. Zelfs als het betekent om te reizen naar het Vatikaan en het verdragen van de echte uitdagingen van een 4K videospelletje van circa 1982. Oh, en Cartman poept uit zijn mond.

Free Hat

Aflevering 88 · Productienummer 609 · Uitgezonden 10-07-2002

De jongens voeren een campagne om films te bewaren van regisseurs die "ze verbeteren"; jammer genoeg, de inwoners zijn geconsumeerd met hun eigen campagne om een veroordeelde babymoordenaar (vraag niet) vrij te krijgen. Op de ware Hollywood manier, de held die je niet verwacht had, Tweek, komt te voorschijn, op de ware South Park manier, faalt hij beroerd. Gelukkig komt alles goed op het einde... soort van.

Bebe's Boobs Destroy Society

Aflevering 89 · Productienummer 610 · Uitgezonden 17-07-2002

Na 5 jaar en 89 afleveringen gebeurt het dan eindelijk: Cartman wordt uit de groep gegooid. De reden? Bebe krijgt tieten en de jongens gaan bazooka, bedreigen hun vriendschappen en maatschappij aangezien wij het kennen.

Child Abduction Is Not Funny

Aflevering 90 · Productienummer 611 · Uitgezonden 24-07-2002

In een poging om hun kinderen te beschermen tegen kidnappers, huren de ouders van South Park de eigenaar en exploitant van de lokale City Wok in om een grote muur te bouwen rond het dorp. Wanneer gekke dingen zoals kindopsporers en mongolen in beeld komen, leren de ouders een belangrijke les over het vertrouwen van vreemden.

A Ladder to Heaven

Aflevering 91 · Productienummer 612 · Uitgezonden 06-11-2002

De jongens moeten een manier vinden om Kenny te bereiken voordat ze hun kans verliezen bij snoeprijken; en welke betere manier is er om dit te bereiken dan een ladder naar de hemel - omdat Kenny dood is. De bovengenoemde ladder wordt snel een nationale sensatie, wat leidt tot bagger (overtollig, weet ik) countryliedjes en de gebruikelijke overheidsinterventie. Zullen de jongens slagen? In twee woorden: soort van.

The Return of the Fellowship of the Ring to the Two Towers

Aflevering 92 · Productienummer 613 · Uitgezonden 13-11-2002

De jongens zijn op een missie: breng "The Lord of the Rings" naar de Two Towers Video Store in Conifer. Maar dit is geen gewoon exemplaar. Butters, de kwade kinderen uit 4th Grade en de ouders van de jongens proberen allemaal om de ring, er plakband, te stellen van de jongens. Zullen ze slagen. Wat denk je? J.R.R Tolkien moet wel spinnen in zijn graf.

The Death Camp of Tolerance

Aflevering 93 · Productienummer 614 · Uitgezonden 20-11-2002

Een lieve nieuwe personage, Mr. Slave, maakt zijn debuut als Mr. Garrison probeert ontslagen te worden van zijn nieuwe baan als docent van de 4th Grade jongens. Ondertussen worden de jonge helden naar het Dodenkamp voor Onverdraagzaamheid gestuurd voor het niet tolereren van Mr. Garrison's ondraaglijke gedrag (zoals een woestijnrat in Mr. Slave's kont steken).

The Biggest Douche in the Universe

Aflevering 94 · Productienummer 615 · Uitgezonden 27-11-2002

Wanneer een beroemde er psychisch niet in slaagt om Kenny uit zijn lichaam te bevrijden, treft Cartman andere maatregelen om zijn doel te bereiken. Hij en Chef reizen naar het vaste land van Schotland waar Chef's moeder een weinig van haar voodoo magie op hem probeert. Ondertussen, nadat de jongens de TV psychiater ontmoeten, is Kyle verlamd met de vrees bij de gedachte van leden van de geestenwereld op hem letten. Slechts door het ontluisteren van degene die beweren met de doden kunnen communiceren kan Stan Kyle reden.

My Future Self n' Me

Aflevering 95 · Productienummer 616 · Uitgezonden 04-12-2002

Wanneer een 32-jarige man in South Park opduikt en claimt dat hij Stan is, wordt de jonge Stan gedwongen om met termen te komen voor de loser die hij zal worden. Ondertussen, South Park's eigen kleine ondernemer, Eric Cartman zit bij het roer van een nieuwe geld makende onderneming. Cartman zit in de zaken voor wraak.

Red Sleigh Down

Aflevering 96 · Productienummer 617 · Uitgezonden 11-12-2002

En alweer is het kertmis in South Park. Wanneer alle aantekeningen binnen zijn, staat hij in de "stout" kolom. Hij moet een grote "aardig" scoren om te kunnen participeren met kerstcadeaus dit jaar. Met behulp van de Kerstman, Mr. Hankey en Jesus, probeert Cartman om Kerstmis aan de onderdrukte burgers van Irak te brengen.