Afleveringen seizoen 8

Seizoen 8 is uitgezonden in 2004 en bestaat uit 14 afleveringen.

Good Times With Weapons

Aflevering 112 · Productienummer 801 · Uitgezonden 17-03-2004

South Park krijgt een Japans Anime stijltje. Nadat ze vechtsportwapens hebben gekocht op de lokale vlooienmarkt transformeren de jongens in Japanse krijgers. Hun gevloekte vijand, Professor Chaos, confronteert hen en een zeer gestileerde strijd barst los.

Up the Down Steroid

Aflevering 113 · Productienummer 803 · Uitgezonden 24-03-2004

Jimmy traint voor een komend sportevenement en hij is zeker van zichzelf dat hij wint. Cartman voelt dat hij makkelijk de eerste plaats kan pakken tegen Jimmy. Hij moet alleen de kwalificatiecommissie ervan overtuigen dat hij gehandicapt is.

The Passion of the Jew

Aflevering 114 · Productienummer 804 · Uitgezonden 31-03-2004

Kyle heeft eindelijk "The Passion" gezien en is genoodzaakt toe te geven dat Cartman de hele tijd gelijk had. In de tussentijd komen veel hardcore fans van de film samen onder de leiderschap van Cartman om zijn bericht uit te voeren.

You Got F'd in the A

Aflevering 115 · Productienummer 805 · Uitgezonden 07-04-2004

Het is aan Stan om een team samen te stellen van de beste dansers van South Park om te strijden tegen de rivaal uit Orange County. Sinds Butters prijzen heeft geworden bij het dansen weigert hij om Stan te helpen, omdat hij niet meer kan dansen sinds de tragische dood van acht toeschouwers bij z'n laatste competitie.

AWESOM-O

Aflevering 116 · Productienummer 802 · Uitgezonden 14-04-2004

Cartman verkleedt zich als robot genaamd AWESOM-O en treedt binnen bij Butters. Zijn plan is om alle innerlijke geheimen van Butters te leren en tegen hem te gebruiken. Terwijl Butters opgewonden is dat hij zijn nieuwe, beste vriend heeft gevonden, geloofd het leger dat AWESOM-O een nieuw soort wapen is en is Hollywood achter de neppe robot aan om hun volgende kassucces te ontwikkelen.

The Jeffersons

Aflevering 117 · Productienummer 807 · Uitgezonden 21-04-2004

Alle kinderen uit South Park worden aangetrokken door "Mr. Jefferson", zijn zoon en hun huis gevuld met spelletjes, speelgoed en dieren. Cartman wilt dat "Mr. Jefferson" van hem gaat houden, terwijl de lokale politie "Mr. Jefferson" voor zwart en rijk aanziet en beslissen hem te confronteren ermee.

Goobacks

Aflevering 118 · Productienummer 806 · Uitgezonden 28-04-2004

Mensen uit het jaar 3045 komen in hordes aan in South Park! Alles wordt een beetje krap wanneer mensen uit de toekomst komen door een recentelijk ontdekte tijdportaal. Wanneer de jongens iets extra willen verdienen nemen de tijdimmigranten hun werk over voor bijna niks.

Douche and Turd

Aflevering 119 · Productienummer 808 · Uitgezonden 27-10-2004

Wanneer PETA demonstreert tegen het gebruiken van een koe als mascotte voor de South Park basisschool is de school verplicht een nieuwe te kiezen. Kyle probeert iedereen ervan te overtuigen dat zijn kandidaat, een reuze douche, beter is dan Cartman's keuze, een broodje poep.

Something Wall-Mart This Way Comes

Aflevering 120 · Productienummer 809 · Uitgezonden 03-11-2004

De straten van South Park lijken op een spookstad als een grote Wall-Mart de inwoners lokt naar hun nieuwe winkel met koopjes. Cartman wordt een jongen die in de macht wordt gehouden van Wall-Mart met hun lage prijzen. Om hun dorp te redden gaan Stan en Kyle een manier vinden om de ooit-uitbreidende supermarkt te vernietigen zonder dat Cartman hun tegenhoudt.

Pre-School

Aflevering 121 · Productienummer 810 · Uitgezonden 10-11-2004

Voor vijf jaar hebben Stan, Kyle, Kenny, Cartman en Butters een geheim bewaard over een incident dat op de kleuterschool is gebeurd. Nou komt de jongen die de schuld heeft gekregen, Trent Boyett, vrij uit de jeugdgevangenis en zijn eerste punt is wraak.

Quest for Ratings

Aflevering 122 · Productienummer 811 · Uitgezonden 17-11-2004

De jongens van South Park maken hun eigen ochtendnieuwsprogramma op het gesloten schoolkanaal en zijn onmiddellijk op de hoogte van de concurrentie voor de kijkcijfers.

Stupid Spoiled Whore Video Playset

Aflevering 123 · Productienummer 812 · Uitgezonden 01-12-2004

Alle 4th Grade meisjes hebben allemaal een idol. Ze hebben zelfs haar gloednieuwe speeltje dat compleet komt met videocamera, nachtvisie filter en celtelefoon. In een poging haar idol onder de indruk te krijgen, achtervolgen de meisjes de jongens om hun eigen video's te maken.

Cartman's Incredible Gift

Aflevering 124 · Productienummer 813 · Uitgezonden 08-12-2004

Na het oplopen van een erge hoofdwond blijkt Cartman over krachten te hebben om in de toekomst te kijken. De South Park detectives schakelen snel de hulp in om nooit opgeloste moordzaken te ontrafelen en Cartman wil wel helpen hierbij, voor een prijs. Ondertussen, een groep van "gelicenseerde" psychoten smeden kwaad wanneer Cartman niet bij hun wilt aansluiten.

Woodland Critter Christmas

Aflevering 125 · Productienummer 814 · Uitgezonden 15-12-2004

Stan wordt benaderd door de dieren uit het bos en hebben hem gevraagd hun te helpen met het bouwen van een stal in afwachting van hun God en Redder. Stan stemt ermee in, alleen om uit te vinden dat ze... een hele andere God dienen.