Afleveringen seizoen 5

Seizoen 5 is uitgezonden in 2001 en bestaat uit 14 afleveringen.

It Hits the Fan

Aflevering 66 · Productienummer 502 · Uitgezonden 20-06-2001

De je-weet-wel raakt de ventilator 162 keer wanneer de inwoners van South Park het woord "Sh*t" horen bij de populaire show "Cop Drama".

Cripple Fight

Aflevering 67 · Productienummer 503 · Uitgezonden 27-06-2001

Big Gay Al komt terug naar South Park, alleen omdat hij eruit gegooid is als Scoutleider van de jongens met de reden dat hij homo is. De jongens verzamelen aan zijn defensie, met behulp van het nieuwe "handi-geschikt" jongetje, Jimmy. Maar er is alleen plaats voor één verlamd jongetje.

Super Best Friends

Aflevering 68 · Productienummer 504 · Uitgezonden 04-07-2001

Stan, Kyle, Cartman en Kenny ontdekken David Blaine, een goochelaar en cultleider. Stan ontdekt vroeg dat de Blainiacs niet zo aardig zijn als ze dachten. Stan moet Kyle, Kenny en Cartman ervan overtuigen dat ze gehersenspoeld zijn... maar komt hij tot ze door in tijd? Jesus heeft een paar trucs onder zijn mouw. Super Best Friends tot de redding!

Scott Tenorman Must Die

Aflevering 69 · Productienummer 501 · Uitgezonden 11-07-2001

Cartman gaat middeleeuws op Scott Tenorman af wanneer de roodharige Scott onze soepele held bedriegt met het kopen van zijn schaamhaar voor $16,12. De gasten van Radiohead spelen een rol in Cartman's plan om zoete wraak te nemen op zijn onverdachte prooi.

Terrance and Phillip: Behind the Blow

Aflevering 70 · Productienummer 505 · Uitgezonden 18-07-2001

In de grootte traditie van Wham UK, flatulente Canadese supersterren Terrance en Phillip zijn uit elkaar door creatieve verschillen. De klok tikt als de jongens proberen het duo weer bij elkaar te brengen en te werven voor de South Park's Earth Day festiviteiten.

Cartmanland

Aflevering 71 · Productienummer 506 · Uitgezonden 25-07-2001

Cartman erft 1 MILJOEN DOLLAR van zijn grootmoeder en vervult zijn levenslange wens om een eigen pretpark te hebben, Cartmanland! Een ... barst uit in Kyle's kont als hij achter Cartman's onverdiend fortuin komt en hem afvraagd het eigenlijke bestaan van God en of er een reden is om te leven in een wereld waar iemand zoals Cartman vrolijk is.

Proper Condom Use

Aflevering 72 · Productienummer 507 · Uitgezonden 01-08-2001

Dankzij Stan's "handige" werk, moeten de kinderen van South Park geslachtsles verdragen van het onwaarschijnlijke duo van Mr. Mackey en Ms. Choksondik. Terwijl de twee volwassenen hun lessen met hun hart geven, blijven de kinderen bang achter, verkeerd geïnformeerd en gewapend voor het gevecht tegen het tegenovergestelde geslacht. Veel hilariteit volgt.

Towelie

Aflevering 73 · Productienummer 508 · Uitgezonden 08-08-2001

De jongens halen een nieuwe console en zijn van plan om voor de volgende 38 uur het te spelen. Totdat ze Towelie ontdekken, een overheidsgeheime, genetisch gebouwde handdoek dat zijn speciale krachten krijgt van high worden. Wanneer de overheid Stan's nieuwe Game Sphere steelt stoppen de jongens nergens voor om het terug te krijgen. Ze verliezen kostbare speeltijd wanneer ze Towelie vinden en de strijd van de eeuw begint.

Osama bin Laden Has Farty Pants

Aflevering 74 · Productienummer 509 · Uitgezonden 07-11-2001

Wie heeft de Speciale Eenheden nou nodig wanneer je Cartman's dikke kont aan je kant heeft? Nadat ze per ongeluk naar Afghanistan zijn gestuurd, nemen Cartman (in een hulde aan WWII-tijd Looney Toons) en de jongens het op tegen Osama en de Taliban lerende dat ze veel gemeen hebben met de Afghaanse kinderen dat ze ooit hebben gerealiseerd. Go America! Go Broncos!

How to Eat with Your Butt

Aflevering 75 · Productienummer 510 · Uitgezonden 14-11-2001

Cartman is definitief te ver gegaan wanneer een grap met Kenny's zoete wangen resulteren in het opblazen van een "grappige zekering" bij hem. Nadat een foto van Kenny's betere kant de weg vind naar een kant van een melkpak, komt een ongebruikelijke koppel aan in South Park om hun missende kind te claimen. Veel kontkussen volgt.

The Entity

Aflevering 76 · Productienummer 511 · Uitgezonden 21-11-2001

Gefrustreerd door de lange rijen bij het vliegveld, vindt Mr. Garrison (Herbert bij zijn vrienden) een nieuwe weg van vervoer uit dat "extra plezierig" is voor ruwweg 10% van de populatie. En Kyle's neef bezoekt South Park en brengt zijn "New York gevoeligheden" mee, veel aan de verschrikking van onze Kyle.

Here Comes the Neighborhood

Aflevering 77 · Productienummer 512 · Uitgezonden 28-11-2001

Voelend als een buitenstaande sinds hij de enigste rijke kind is in het dorp, slaagt Token erin vele andere rijke mensen naar South Park te halen. Ondertussen vrezen de inwoners dat hun kleine gehucht snel opkomt en proberen de nieuwe inwoners uit het dorp te zetten op ieder noodzakelijke manier.

Kenny Dies

Aflevering 78 · Productienummer 513 · Uitgezonden 05-12-2001

In een hele speciale aflevering van South Park vecht Cartman voor Kenny's leven wanneer hij spreekt voor het congres voor stamcelonderzoek. Ondertussen heeft Stan moeite met het verwerken van de dreigende nalating dat zijn vriend heeft.

Butters' Very Own Episode

Aflevering 79 · Productienummer 514 · Uitgezonden 12-12-2001

Butters is terug met zijn eigen aflevering! En hij openbaart per ongeluk een diep, donker familiegeheim over de nacht van zijn vaders recente "winkel" pretjes. Alleen er verloren is Butters zeker van zichzelf en baant een weg door pornocafe's en homobadhuizen in een poging om op tijd thuis te komen om te eten bij Bennigan's voor de verjaardag van zijn ouders. Een zelfmoordmoeder, een vervorme vader en Butters worden midden in alle gekte gevangen.