Afleveringen seizoen 17

Seizoen 17 is uitgezonden in 2013 en bestaat uit 10 afleveringen.

Let Go, Let Gov

Aflevering 238 · Productienummer 1701 · Uitgezonden 25-09-2013

Cartman wil de overheid persoonlijk verantwoordelijk stellen voor het afluisteren van al zijn persoonlijke informatie. Wanneer het Cartman lukt om binnen te komen bij de NSA, wordt hij niet vrolijk als hij in zijn persoonlijke bestand kijkt. Hij denkt dat het tijd is om iedereen de waarheid te vertellen. Ondertussen heeft Butters een nieuw iemand gevonden om naar zijn gebeden te luisteren.

Informative Murder Porn

Aflevering 239 · Productienummer 1702 · Uitgezonden 02-10-2013

De kinderen proberen te voorkomen dat hun ouders naar seks en geweld te kijken op televisie. Nu wordt Randy en Sharon's nachtelijke TV routine verstoord en het terugkrijgen van hun Informative Murder Porn is een zaak van leven en dood.

World War Zimmerman

Aflevering 240 · Productienummer 1703 · Uitgezonden 09-10-2013

Cartman is diep verontrust door een persoon die hij ziet als een bedreiging voor de mensheid. Hij racet door het land om een eind te maken aan Patient Zero, de tikkende tijdbom genaamd Token.

Goth Kids 3: Dawn of the Posers

Aflevering 241 · Productienummer 1704 · Uitgezonden 23-10-2013

Een gothic kind is naar een kamp gestuurd voor moeilijke kinderen. Wanneer zij terugkomt, vinden haar vrienden dat ze veranderd is in een verontrustende manier. Nu hun bestaan wordt bedreigd, moeten de gothic kinderen iets drastisch doen. Ze worden gedwongen om de vampier kinderen om hulp te vragen.

Taming Strange

Aflevering 242 · Productienummer 1705 · Uitgezonden 30-10-2013

De laatste tijd is Ike zichzelf niet meer en hij en Kyle groeien uit elkaar. Kyle gaat naar de schoolpsychiater voor advies, maar Mr. Mackey is te druk met het oplossen van bugs in het nieuwe geïntegreerde technologiesysteem om Kyle te helpen. Kyle besluit om Ike mee te nemen naar zijn favoriete liveshow Yo Gabba Gabba. Hij hoopt dat dit zijn broertje weer net zoals hem maakt.

Ginger Cow

Aflevering 243 · Productienummer 1706 · Uitgezonden 06-11-2013

Religieuze leiders zijn neergedaald in South Park om getuige te zijn van een Bijbelse voorspelling die in vervulling is gegaan. Cartman en Kyle zijn de enige twee die hun verschillen niet kunnen overwinnen wanneer de wereld zich opmaakt voor vrede en harmonie voor 1000 jaar lang.

Black Friday

Aflevering 244 · Productienummer 1707 · Uitgezonden 13-11-2013

De donkere dagen van de winter komen eraan en dat kan maar één ding betekenen: het gevecht om het eerste te zijn in het winkelcentrum op vrijdag is begonnen. De jongens bereiden zich voor om te strijden tegen de menigte de dag na Thanksgiving om de beste deal te krijgen op de nieuwste spelcomputers. Ondertussen krijgt Randy een nieuwe baan als beveiliger van het winkelcentrum om de menigte, die in de rij staan om te profiteren van de officiële eerste dag van de kerstinkopen, in goede banen te leiden.

A Song of Ass and Fire

Aflevering 245 · Productienummer 1708 · Uitgezonden 20-11-2013

De menigte benaderen het winkelcentrum in afwachting van de Black Friday verkopen en de spelcomputeroorlog loopt op. Cartman is op zoek naar wraak na het verraad van Princess Kenny. De kinderen bereiden zich voor voor een episch gevecht waar één factie's favoriete spelcomputer als beste uitkomt. Zal de vriendschap van Stan en Kyle Black Friday overleven?

Titties and Dragons

Aflevering 246 · Productienummer 1709 · Uitgezonden 04-12-2013

De deuren van het winkelcentrum zullen deze week open gaan en maar één spelcomputer zal de winnaar zijn. Princess Kenny's charme heeft tot meer steun gebracht aan het PlayStation kamp. Cartman en Kyle hebben niet geaarzeld in hun loyaliteit aan de Xbox. Maar nu is het wachten voorbij. Het is tijd voor iedereen om zich op te stellen om hun kans te grijpen naar Black Friday koopjes. Het wordt een bloedbad en slechts één kant zal overeind blijven.

The Hobbit

Aflevering 247 · Productienummer 1710 · Uitgezonden 11-12-2013

Wendy probeert om een van haar vriendinnen te koppelen aan Butters en probeert een punt te maken van hoeveel druk kleine meisjes voelen om eruit te zien als beroemdheden. Haar inzet zorgt ervoor dat ze met iedereen op school problemen krijgt. Het zorgt er ook voor dat Clyde een nieuwe vriendin krijgt.