Afleveringen seizoen 7

Seizoen 7 is uitgezonden in 2003 en bestaat uit 15 afleveringen.

Cancelled

Aflevering 97 · Productienummer 704 · Uitgezonden 19-03-2003

Iedereen's favoriete nalatige minderjarigen zijn terug wanneer Stan, Cartman, Kyle en Kenny uitvinden dat de aarde gewoon één groot intergalactisch realiteitsshow is dat wordt geannuleerd. Wanneer de schotel in Cartman's reet gereactiveerd wordt, reizen de vier jongens om de Joosyans (de bazen van alle media in de melkweg) te ontmoeten en hun ervan te overtuigen hun show niet te annuleren. De netwerkleiding nemen hun mee op een educatieve reis en ze ontdekken dat buitenaardse leidinggevers dronke schoften zijn.

Krazy Kripples

Aflevering 98 · Productienummer 702 · Uitgezonden 26-03-2003

Wanneer Christopher Reeve naar het drop komt voelt Jimmy zicht beledigd, omdat iedereen aandacht aan hem geeft. Timmy en Jummy besluiten om een groep te beginnen genaamd "Crips" waar alleen mensen die vanaf hun geboorte verlamd zijn in mogen. Wanneer ze besluiten om meer "crips" te nemen, hangen Timmy en Jimmy samen met de 5 punten Crips en knallen een paar Bloods. Nadat ze geaccepteerd zijn door hun Denver groep realiseren Timmy and Jimmy dat het maken van een groep niet het beste was.

Toilet Paper

Aflevering 99 · Productienummer 703 · Uitgezonden 02-04-2003

Wanneer de jongens moeten nablijven na school door hun kunstlerares voor het niet waarderen van kunst, overtuigt Cartman hun ervan dat de enige manier is om haar terug te pakken is... haar huis te bedekken met toiletpapier. Nadat ze wraak hebben genomen, worden Kyle's dromen achtervolgd met het schreeuwen en huilen van de kinderen van de lerares die thuis waren op dat moment en vindt dat hij moet toegeven. Niets dat Cartman kan verhelpen.

I'm a Little Bit Country

Aflevering 100 · Productienummer 701 · Uitgezonden 09-04-2003

Om vrij van school te krijgen gaan de jongens een anti-oorlog demonstratie houden. Niet echt wetende waar ze voor aan het demonstreren zijn, besluit Mr. Garrison ze een les te geven door het maken van een opstel over onze grootvaders. Cartman (die een luie klootzak is) zegt dat studeren teveel werk is voor een iemand van 9 jaar oud en besluit een gek plan te bedenken om er onderuit te komen. Met een verpletterende kei en een elektrocutie krijgt Cartman eindelijk wat hij wil... een flashback.

Fat Butt and Pancake Head

Aflevering 101 · Productienummer 705 · Uitgezonden 16-04-2003

Een lichaamsdeel van Cartman wordt te beroemd voor zijn eigen goed. The echte Jenny From the Block wordt woedend als ze hoort dat een nieuwe "diva" haar platencontract en haar vriend! South Park wordt nooit meer hetzelfde nadat Jenny & Ben kennismaken met de nieuwe "Ms. Lopez".

Lil' Crime Stoppers

Aflevering 102 · Productienummer 706 · Uitgezonden 23-04-2003

Wanneer Stan en Kyle van mening zijn dat hun speeltijd niet langer een betekenis meer heeft, besluiten ze zogenaamd detectives te worden om een verschil te maken. Wanneer een opdracht verkeerd gaat, leren Cartman, Kyle, Stan en Kenny de ware betekenis van een zogenaamde politieman en de taken erachter. Wanneer het allemaal neer komt op het grijpen, wordt het te veel en spelen ze zogenaamde wasserettebediendes.

Red Man's Greed

Aflevering 103 · Productienummer 707 · Uitgezonden 30-04-2003

De beheerders van Three Feathers Indian Casino hebben het drop South Park verworven. De inwoners worden gedwongen hun land te verlaten voor het aanleggen van een nieuwe supersnelweg. De jongens worden geconfronteerd met vaarwel te zeggen aan hun vrienden en hun manier van leven en dus verzamelen ze dorpelingen om terug te vechten tegen de rijke en machtige Indianen.

South Park is Gay!

Aflevering 104 · Productienummer 708 · Uitgezonden 22-10-2003

Iedereen in South Park heeft zich toegevoegd aan de homoseksuele rage. Plotseling is het cool om homo te zijn. Cartman, Stan en Kenny gaan strijden tegen de andere kinderen wie het meeste homo is terwijl Mr. Garrison de Queer Eye Guys beveelt ermee te stoppen.

Christian Rock Hard

Aflevering 105 · Productienummer 709 · Uitgezonden 29-10-2003

Cartman, Butters and Token rocken naar de top van de Christen rockhitlijst met hun eigen bericht over het geloof. Wanneer de andere jongens Cartman uit de band kicken, brengt Cartman zijn eigen groep bij elkaar om muziek voor Jesus te maken. In de tussentijd worden Stan, Kyle en Kenny gearresteerd voor het downloaden van muziek van het internet.

Grey Dawn

Aflevering 106 · Productienummer 710 · Uitgezonden 05-11-2003

Nadat de bejaarden uit South Park een aantal markten van landbouwers hebben omver gereden voelen de inwoners zich niet veilig meer op straat. Met hun goede gevoelens op het spel besluiten de jongens om aktie te ondernemen tegen de bejaarden. Onwillende om hun rijbewijs in te leveren, vechten de bejaarden terug.

Casa Bonita

Aflevering 107 · Productienummer 711 · Uitgezonden 12-11-2003

De ouders van Kyle nemen hem en drie van zijn vrienden mee naar Casa Bonita, Colorado's versie van het Mexicaanse Disneyland. Wanneer Kyle besluit om Butters uit te nodigen, zorgt Cartman ervoor dat arme Butters als missend wordt opgegeven.

All About the Mormons?

Aflevering 108 · Productienummer 712 · Uitgezonden 19-11-2003

Een mormoons jongetje verhuist naar South Park en Stan moet hem een pak slaag geven. Maar wanneer Stan en zijn vader de nieuwe mormoon-buren leren kennen, worden ze gefascineerd met hoe aardig ze echt zijn. In de tussentijd bespotten de andere jongens Stan.

Butt Out

Aflevering 109 · Productienummer 713 · Uitgezonden 03-12-2003

Nadat vertegenwoordigers van een anti-rokers campagne hun liedje doen en dansen voor de kinderen van de South Park basisschool, nemen de jongens de smerige gewoonte op.

Raisins

Aflevering 110 · Productienummer 714 · Uitgezonden 10-12-2003

Wendy maakt het uit met Stan omdat hij nooit tijd spendeert aan haar. Om hem op te vrolijken, nemen de jongens hem mee naar "Raisins", een lokaal restaurant bekend om hun goedkope eten en hete meisjes. Later, als Stan probeer Wendy hopeloos terug te winen, gelooft Butters dat hij de vrouw van zijn dromen heeft gevonden.

It's Christmas in Canada

Aflevering 111 · Productienummer 715 · Uitgezonden 17-12-2003

De familie Brovlofski ondergaat een harde klap wanneer Ike's Canadese ouders onverwacht zich laten zien en willen hun baby terug. Wanneer de inwoners besluiten om af te zien van kerstcadeaus en een inzameling te starten om Ike in South Park te laten blijven, zijn de jongens verward. Ze gaan vlug naar Canada om zelf Ike thuis te brengen, voordat al het geld voor kerstcadeaus wordt besteed.