oktober 2019

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 2305 - Tegridy Farms Halloween Special

Na een week rust gaat deze week seizoen 23 van South Park verder met de vijfde aflevering wat een Halloween aflevering gaat worden, net als de vorige 2 seizoenen. De aflevering heet Tegridy Farms Halloween Special en wordt in Amerika uitgezonden in de nacht van woensdag op donderdag aanstaande. In Nederland is deze te zien aanstaande donderdag om 20:35 uur op Comedy Central.

Afbeelding aflevering 2305 - Tegridy Farms Halloween Special Afbeelding aflevering 2305 - Tegridy Farms Halloween Special

Het is Halloween en Randy heeft te maken met het marihuanaprobleem van zijn dochter. Butters krijgt een onverwachte verrassing wanneer hij de Egyptische Artefact tentoonstelling in het Denver Museum bezoekt.

Teaser

Informatie aflevering 2304 - Let Them Eat Goo

Deze week de vierde aflevering van seizoen 23 van South Park genaamd Let Them Eat Goo. De aflevering wordt in Amerika uitgezonden in de nacht van woensdag op donderdag aanstaande. In Nederland is deze te zien aanstaande donderdag om 20:35 uur op Comedy Central. Na deze aflevering is er een week rust.

Afbeelding aflevering 2304 - Let Them Eat Goo

De inwoners van South Park zijn op weg naar een volledig plantaardig dieet. Cartman is er vrij zeker van dat het nieuwe eten in de cafetaria hem een hartaanval gaf.

Teaser

Gefeliciteerd met 300 afleveringen South Park!

Afgelopen nacht en eerder vanavond in Nederland is de 300e aflevering van South Park uitgezonden bij Comedy Central genaamd SHOTS!!!. Namens de staf van South Park Fan feliciteren we Matt Stone en Trey Parker en het hele team met het behalen hiervan!

South Park 300 afleveringen

China blokkeert South Park vanwege Band in China aflevering

China heeft alle afleveringen, video's en discussies over South Park in China in de ban gedaan. Op Weibo (Chinese variant van Twitter), Youku (Chinese variant van YouTube ) en Baidu Tieba (Chinese variant van Reddit) is niets meer te vinden. Dit is zeer waarschijnlijk naar aanleiding van de recente aflevering van South Park genaamd Band in China. Let op, dit artikel bevat spoilers over deze aflevering!

In de aflevering Band in China wordt de Chinese censuur op de hak genomen. Randy wil zijn Tegridy verkopen in China, maar wordt bij aankomst aangehouden en komt in de gevangenis terrecht. Daar wordt hij gemarteld, moet speelgoedpoppen in elkaar zetten en moet hij teksten voorlezen over de Communistische Partij van China. In de gevangenis komt hij Winnie de Poeh en Knorretje tegen, die verboden zijn in China vanwege de vergelijking met Xi Jinping, president van China. Een andere verhaallijn in de aflevering gaat over Stan, Jimmy, Kenny en Butters die een metal band oprichten die populair wordt en de aandacht trekt van een manager die een film over hun wil maken. Echter moet het script steeds aangepast worden om te mogen laten zien in China.

De makers van South Park, Trey Parker en Matt Stone hebben gereageerd op de blokkade door China:

Net als de NBA, verwelkomen we de Chinese censuur in onze huizen en in onze harten. Ook wij houden meer van geld dan van vrijheid en democratie. Xi lijkt helemaal niet op Winnie de Poeh. Kijk deze woensdag om 10 uur naar onze 300e aflevering! Lang leve de grote Communistische Partij van China. Moge de sorghumoogst van de herfst overvloedig zijn. Alles oké zo, China?

Hierin verwijzen ze naar het in opspraak komen van de algemeen directeur van de Houston Rockets, die op Twitter het volgende had gezet: "Vecht voor vrijheid, voeg je bij Hongkong". Hierdoor liepen sponsors weg bij de Houston Rockets.

Informatie aflevering 2303 - SHOTS!!! (de 300e aflevering)

Het is deze week tijd voor de 300e aflevering van South Park. Aangezien in een eerder interview Trey en Matt aangaven dat ze geen grote plannen hebben met deze aflevering, gaat deze aflevering verder met het Tegrity thema. De aflevering heet SHOTS!!! en wordt in Amerika uitgezonden in de nacht van woensdag op donderdag aanstaande. In Nederland is deze te zien aanstaande donderdag om 20:30 uur op Comedy Central.

Afbeelding aflevering2303 - SHOTS!!!

Deze week geniet Randy van een mijlpaal in Tegridy Farms. Ondertussen houdt Cartman stand en weigert een prik te krijgen.

Teaser