South Park verlengd tot seizoen 26!

We hebben er lang op moeten wachten, maar er is nu duidelijkheid. Comedy Central heeft South Park verlengd met nog drie seizoenen van 10 afleveringen elk tot seizoen 26. Hiermee komt het aantal afleveringen van South Park dan te liggen op 327.

In een interview met de Hollywood Reporter vertellen ze onder andere dat ze al veel ideeën hebben voor seizoen 23, dat in de nacht van woensdag 25 september op donderdag 26 september van start zal gaan. In dat seizoen zal de 300e aflevering te zien zijn. Ze hebben geen grote plannen daarvoor, aangezien aflevering 200 en 201 een ramp waren. Trey Parker is nog steeds geïrriteerd dat Comedy Central deze afleveringen erg censureerde. Ook zijn ze online niet te bekijken.

In het vorige seizoen kwam Donald Trump niet voor, aangezien ze hem beu waren en vele andere shows hem te grazen nemen.

Ze zijn van plan om weer een film te maken, dat niets te maken heeft met South Park. Deze komt dan niet op de streaming diensten, maar gewoon in de bioscoop.