HBO Max koopt alle seizoenen South Park voor half miljard dollar

HBO Max, de nieuwe streamingdienst van WarnerMedia die onlangs is aangekondigd, heeft voor ongeveer 500 miljoen dollar de rechten van alle seizoenen van South Park gekocht. Ook worden nieuwe afleveringen binnen 24 na het uitzenden op Comedy Central beschikbaar via de streamingdienst.

HBO Max zal in mei 2020 starten in de Verenigde Staten. Voor fans daar betekent dat dat de afleveringen, die nu bij Hulu te zien zijn en online via de officiële website, vanaf dan alleen nog bij HBO Max te zien zijn, Er zijn nog geen plannen om de streamingdienst naar Nederland te brengen.

In Nederland is South Park sinds kort te zien via Netflix. Seizoen 1, 16, 17, 18 en 19 zijn in z'n geheel te zien. Ook is er een lijst van beste afleveringen van South Park met afleveringen uit seizoen 3 t/m 13, waaronder de Imaginationland trilogy.

HBO Max