oktober 2017

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 2106 - Sons A Witches

Aangezien het volgende week dinsdag Halloween is, is de aflevering van deze week een Halloween special. De zesde aflevering van seizoen 21 van South Park heet Sons A Witches en wordt in de nacht van woensdag op donderdag uitgezonden (bij ons donderdagavond om 21:30 uur bij Comedy Central).

Afbeelding aflevering 2106 - Sons A Witches Afbeelding aflevering 2106 - Sons A Witches

Dit jaar, bij het samenkomen voor Halloween, heeft een heks een betovering uitgesproken die de stad terroriseert en Halloween voor de jongens ruïneert. Cartman ziet een manier om de macht van de heks tot zijn voordeel te gebruiken.

Teaser (What's Up Witches)

South Park: The Fractured But Whole nu verkrijgbaar!

Vanaf vandaag is South Park: The Fractured But Whole verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Het computerspel zou oorspronkelijk op 6 december 2016 uitkomen, maar is twee keer uitgesteld.

South Park: The Fractured But Whole gaat verder waar South Park: The Stick of Truth ophield en je neemt de controle weer over van The New Kid. Je sluit je aan bij Coon and Friends onder leiding van The Coon (Eric Cartman) en er ontstaat een burgeroorlog met Freedom Pals nadat het film franchise plan in duigen is gevallen (in de aflevering Franchise Prequel wordt het verhaal ook al deels verteld).

Het spel is ontwikkeld door Ubisoft San Francisco in nauwe samenwerking met Trey Parker en Matt Stone, de bedenkers van South Park.

Informatie aflevering 2105 - Hummels & Heroin

Deze week komt dan eindelijk het langverwachte computerspel South Park: The Fractured But Whole uit, maar is er ook een nieuwe aflevering van seizoen 21 van South Park te zien genaamd Hummels & Heroin.

Afbeelding aflevering 2105 -Hummels & Heroin Afbeelding aflevering 2105 - Hummels & Heroin

Geliefde entertainers worden op hun hoogtepunt van hun succes gestraft door de hoge overdosis van opiaat en ook South Park wordt overstroomd door drugs. Een gepassioneerde jonge gezondheidsadvocaat heeft de bron van deze illegale meds getraceerd en staat op het punt Stan Marsh's betrokkenheid openbaar te maken.

Teaser (One of Our Greatest Entertainers)

Details South Park: The Fractured But Whole Season Pass bekendgemaakt

Onlangs heeft Ubisoft heeft meer details bekendgemaakt over de South Park: The Fractured But Whole Season Pass. Momenteel zijn er 5 DLC's (downloadable content) gepland waarvan er 2 vanaf de lancering verkrijgbaar zijn:

 • Relics of Zaron
  kostuum pakket, ook los verkrijgbaar vanaf 17 oktober voor €4,99.
 • Towelie
  Your Gaming Bud (in-game vriend die je tips geeft), ook los verkrijgbaar vanaf 24 oktober voor €1,99

De volgende 3 DLC's zijn op een later tijdstip beschikbaar:

 • Danger Deck
  Spelers gaan de ultieme uitdaging aan in Doctor Timothy’s zogeheten Danger Deck en spelen zo exclusieve kostuums en artefacten vrij. Danger Deck is verkrijgbaar vanaf december 2017 voor €5,99.
 • From Dusk till Casa Bonita
  Een gloednieuw verhaal waar spelers zich bij The Coon en Mysterion voegen om een demon in Casa Bonita te verslaan. From Dusk till Casa Bonita is verkrijgbaar in 2018 voor €11,99.
 • Bring the Crunch
  Een gloednieuw verhaal met een gloednieuwe superheldenklasse. Bring the Crunch is verkrijgbaar in 2018 voor €11,99.

De Season Pass gaat €29,99 kosten en is beschikbaar op 17 oktober, de dag dat South Park: The Fractured But Whole beschikbaar is. De Season Pass maakt tevens deel uit van de Gold Edition.

South Park: The Fractured But Whole Season Pass

Zit jouw scheet straks in South Park: The Fractured But Whole?

Onlangs heeft Ubisoft een wereldwijde competitie gestart waarin wordt gezocht naar de beste scheet ter wereld. De winnaar gaat deel uitmaken van South Park: The Fractured But Whole, die 17 oktober wordt uitgebracht. Het geluid van de scheet van de winnaar wordt namelijk gebruikt voor de dodelijke en krachtig ruikende ‘wapens’ van hoofdrolspeler de New Kid.

Deze competitie loopt nog tot 16 oktober 2017. De geurige kandidaten hoeven slechts één video te plaatsen op www.iamthefart.com waarin ze hun speciale kunstje laten zien. De jury bestaat uit leden van de San Francisco Studio waar de game wordt ontwikkeld, de befaamde Mr Methane en een vertegenwoordiger van South Park Digital Studios. Na de inzendingsperiode kiest deze jury een winnaar die vervolgens af mag reizen naar Ubisoft San Francisco om zijn of haar (scheet)geluid op te nemen voor in de game.

Deze unieke en nooit eerder vertoonde competitie is gecreëerd om de South Park: The Fractured But Whole spelerservaring te verrijken en anderen kennis te laten maken met het universum van de game. I am the Fart is samen met Buzzman ontwikkeld, precies een jaar na de creatie van de inmiddels legendarische Nosulus Rift, een favoriet onder fans van South Park.

De wereldwijde ‘I am the Fart’-competitie is gestart op 2 oktober en de resultaten worden gepubliceerd op 23 oktober 2017.

Informatie aflevering 2104 - Franchise Prequel

Vandaag heeft South Park Studios informatie bekend gemaakt over de vierde aflevering van seizoen 21 van South Park genaamd Franchise Prequel. Het komt niet als een verrassing dat deze aflevering superhelden bevat met de release van South Park: The Fractured But Whole nog één week verwijderd.

Afbeelding aflevering 2104 - Franchise Prequel Afbeelding aflevering 2104 - Franchise Prequel

Professor Choas heeft de perfecte tool gevonden om leugens en valse informatie te verspreiden over Coon and Friends. Tijdens het proberen om hun reputatie te redden komen de jongens oog in oog met Mark Zuckerberg.

Teaser (Spreading Chaos)

Prijsvraag: South Park: The Fractured But Whole community event

Over iets minder dan 2 weken, op dinsdag 17 oktober, komt South Park: The Fractured But Whole uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Kan jij hierop niet wachten en wil jij de game eerder kunnen spelen en de nieuwe aflevering van South Park als allereerste kijken? Doe dan mee met deze prijsvraag!

Op donderdag 12 oktober organiseert Ubisoft samen met Comedy Central een exclusief community event voor South Park: The Fractured But Whole. Daar gaat een selecte groep fans als allereerste de nieuwe South Park-aflevering te zien krijgen en kunnen ze daarna aan de slag met South Park: The Fractured But Whole.

Heb jij donderdag 12 oktober tijd en enorm veel zin om hierbij aanwezig te zijn? Stuur dan via het contactformulier een bericht naar mij en wie weet kan jij samen met een vriend of vriendin er bij zijn! Doe dit voor maandag 9 oktober!