Prijsvraag: South Park: The Fractured But Whole community event

Over iets minder dan 2 weken, op dinsdag 17 oktober, komt South Park: The Fractured But Whole uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Kan jij hierop niet wachten en wil jij de game eerder kunnen spelen en de nieuwe aflevering van South Park als allereerste kijken? Doe dan mee met deze prijsvraag!

Op donderdag 12 oktober organiseert Ubisoft samen met Comedy Central een exclusief community event voor South Park: The Fractured But Whole. Daar gaat een selecte groep fans als allereerste de nieuwe South Park-aflevering te zien krijgen en kunnen ze daarna aan de slag met South Park: The Fractured But Whole.

Heb jij donderdag 12 oktober tijd en enorm veel zin om hierbij aanwezig te zijn? Stuur dan via het contactformulier een bericht naar mij en wie weet kan jij samen met een vriend of vriendin er bij zijn! Doe dit voor maandag 9 oktober!