Zit jouw scheet straks in South Park: The Fractured But Whole?

Onlangs heeft Ubisoft een wereldwijde competitie gestart waarin wordt gezocht naar de beste scheet ter wereld. De winnaar gaat deel uitmaken van South Park: The Fractured But Whole, die 17 oktober wordt uitgebracht. Het geluid van de scheet van de winnaar wordt namelijk gebruikt voor de dodelijke en krachtig ruikende ‘wapens’ van hoofdrolspeler de New Kid.

Deze competitie loopt nog tot 16 oktober 2017. De geurige kandidaten hoeven slechts één video te plaatsen op www.iamthefart.com waarin ze hun speciale kunstje laten zien. De jury bestaat uit leden van de San Francisco Studio waar de game wordt ontwikkeld, de befaamde Mr Methane en een vertegenwoordiger van South Park Digital Studios. Na de inzendingsperiode kiest deze jury een winnaar die vervolgens af mag reizen naar Ubisoft San Francisco om zijn of haar (scheet)geluid op te nemen voor in de game.

Deze unieke en nooit eerder vertoonde competitie is gecreëerd om de South Park: The Fractured But Whole spelerservaring te verrijken en anderen kennis te laten maken met het universum van de game. I am the Fart is samen met Buzzman ontwikkeld, precies een jaar na de creatie van de inmiddels legendarische Nosulus Rift, een favoriet onder fans van South Park.

De wereldwijde ‘I am the Fart’-competitie is gestart op 2 oktober en de resultaten worden gepubliceerd op 23 oktober 2017.