februari 2022

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 2503 - City People

South Park Studios heeft informatie bekend gemaakt over de derde aflevering van seizoen 25 van South Park genaamd City People. Deze aflevering wordt in de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 februari uitgezonden in de Verenigde Staten. In Nederland wordt deze aflevering op zaterdag 19 februari om 20:00 uur op Comedy Central uitgezonden en in Vlaanderen op zaterdag 19 februari om 20:30 uur op Comedy Central.

Afbeelding van aflevering 2503 - City People

Cartman is woedend op zijn moeder wanneer ze hem verteld over haar nieuwe baan.

Teaser

Informatie aflevering 2502 - The Big Fix

South Park Studios heeft informatie bekend gemaakt over de tweede aflevering van seizoen 25 van South Park genaamd The Big Fix. Deze aflevering wordt in de nacht van woensdag 9 op donderdag 10 februari uitgezonden in de Verenigde Staten. In Nederland wordt deze aflevering op zaterdag 12 februari om 20:00 uur op Comedy Central uitgezonden en in Vlaanderen om zaterdag 12 februari om 20:30 uur op Comedy Central.

Afbeelding van aflevering 2502 - The Big Fix

Stan is geschokt als hij beseft dat hij één van de beste werken aller tijden verkeerd heeft geïnterpreteerd.

Teaser

Informatie aflevering 2501 - Pajama Day

South Park Studios heeft informatie bekend gemaakt over de eerste aflevering van seizoen 25 van South Park genaamd Pajama Day. Deze aflevering wordt in de nacht van woensdag 2 op donderdag 3 februari uitgezonden in de Verenigde Staten. In Nederland wordt deze aflevering op zaterdag 5 februari om 20:00 uur op Comedy Central uitgezonden.

Afbeelding van aflevering 2501 - Pajama Day Afbeelding van aflevering 2501 - Pajama Day

PC Principal trekt de pyjamadag-privileges in voor de hele klas nadat ze geen respect hebben getoond naar hun leraar. Cartman is radeloos. De kinderen staan er niet achter, maar PC Principal weigert het in te trekken.

Teaser

Update: In Vlaanderen wordt deze aflevering zaterdag 5 februari om 20:30 uur op Comedy Central uitgezonden.