februari 2022

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 2504 - Back to the Cold War

Na een week rust heeft South Park Studios informatie bekend gemaakt over de 4e aflevering van seizoen 25 van South Park genaamd Back to the Cold War. Hiermee refereren ze naar de invasie van Rusland in Oekraïne die afgelopen donderdag is begonnen.

Deze aflevering wordt in de nacht van woensdag 2 op donderdag 3 maart uitgezonden in de Verenigde Staten. In Nederland wordt deze aflevering op zaterdag 5 maart om 20:00 uur op Comedy Central uitgezonden en in Vlaanderen op zaterdag 5 maart om 20:30 uur op Comedy Central.

Afbeelding van aflevering 2504 - Back to the Cold War

Veel hangt af van het vermogen van Butters om de concurrentie te verpletteren in het allerbelangrijkste dressuurkampioenschap. Ondertussen vraagt PC Principal zich af waarom Mr. Mackey zoveel nucleaire noodoefeningen heeft gehouden op school.

Teaser

Informatie aflevering 2503 - City People

South Park Studios heeft informatie bekend gemaakt over de derde aflevering van seizoen 25 van South Park genaamd City People. Deze aflevering wordt in de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 februari uitgezonden in de Verenigde Staten. In Nederland wordt deze aflevering op zaterdag 19 februari om 20:00 uur op Comedy Central uitgezonden en in Vlaanderen op zaterdag 19 februari om 20:30 uur op Comedy Central.

Afbeelding van aflevering 2503 - City People

Cartman is woedend op zijn moeder wanneer ze hem verteld over haar nieuwe baan.

Teaser

Informatie aflevering 2502 - The Big Fix

South Park Studios heeft informatie bekend gemaakt over de tweede aflevering van seizoen 25 van South Park genaamd The Big Fix. Deze aflevering wordt in de nacht van woensdag 9 op donderdag 10 februari uitgezonden in de Verenigde Staten. In Nederland wordt deze aflevering op zaterdag 12 februari om 20:00 uur op Comedy Central uitgezonden en in Vlaanderen om zaterdag 12 februari om 20:30 uur op Comedy Central.

Afbeelding van aflevering 2502 - The Big Fix

Stan is geschokt als hij beseft dat hij één van de beste werken aller tijden verkeerd heeft geïnterpreteerd.

Teaser