Informatie aflevering 2504 - Back to the Cold War

Na een week rust heeft South Park Studios informatie bekend gemaakt over de 4e aflevering van seizoen 25 van South Park genaamd Back to the Cold War. Hiermee refereren ze naar de invasie van Rusland in Oekraïne die afgelopen donderdag is begonnen.

Deze aflevering wordt in de nacht van woensdag 2 op donderdag 3 maart uitgezonden in de Verenigde Staten. In Nederland wordt deze aflevering op zaterdag 5 maart om 20:00 uur op Comedy Central uitgezonden en in Vlaanderen op zaterdag 5 maart om 20:30 uur op Comedy Central.

Afbeelding van aflevering 2504 - Back to the Cold War

Veel hangt af van het vermogen van Butters om de concurrentie te verpletteren in het allerbelangrijkste dressuurkampioenschap. Ondertussen vraagt PC Principal zich af waarom Mr. Mackey zoveel nucleaire noodoefeningen heeft gehouden op school.

Teaser