februari 2014

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

South Park: The Stick of Truth wordt gecensureerd!

Onlangs heeft de pers een review versie van South Park: The Stick of Truth ontvangen. Hierbij zat ook een bijbehorende review guide waarin vermeld staat welke bugs opgelost worden in de Day One patch, maar er staat ook een melding dat in de Europese versie van het spel 7 scenes van elk 20 seconden wordt verwijderd uit de PlayStation 3 en Xbox 360 versie.

Het gaat om een mini-game waar de dokter een abortus uitvoert op de speler, een mini-game waar de speler een abortus uitvoert op Randy Marsh en 5 scenes waar iemand een anal probe krijgt. De scenes worden vervangen door een afbeelding met begeleidende tekst geschreven door Trey en Matt. De PC versie zal deze censuur dus niet hebben.

South Park: The Stick of Truth censuur

Wij vinden het een slechte keuze van Ubisoft aangezien het spel al een leeftijdbepaling heeft van 18 jaar en ouder.

Laatste kans op preview South Park: The Stick of Truth!

South Park: The Stick of Truth

Wil je als een van de eerste van Nederland South Park: The Stick of Truth spelen? Dan kan! Comedy Central heeft een prijsvraag waar je door middel van het antwoord op een simpele vraag kans kan maken om aanstaande vrijdag hierbij te zijn samen met 1 vriend(in). Maar dan moet je wel snel zijn. Morgenochtend sluit de prijsvraag en zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Ga naar www.comedycentral.nl/stickoftruth en doe mee!

Zojuist heeft Ubisoft, de uitgever, bevestigd dat de game op 6 maart in de winkels ligt!

3 nieuwe video's South Park: The Stick of Truth!

Met nog maar iets meer dan een maand tot South Park: The Stick of Truth uit komt, is het promotieteam erachter op stoom gekomen door drie nieuwe video's vrij te geven: een reclame trailer, de terugkomst van Mr. en Mrs. Hankey en de Ginger Nazi kid.