South Park: The Stick of Truth wordt gecensureerd!

Onlangs heeft de pers een review versie van South Park: The Stick of Truth ontvangen. Hierbij zat ook een bijbehorende review guide waarin vermeld staat welke bugs opgelost worden in de Day One patch, maar er staat ook een melding dat in de Europese versie van het spel 7 scenes van elk 20 seconden wordt verwijderd uit de PlayStation 3 en Xbox 360 versie.

Het gaat om een mini-game waar de dokter een abortus uitvoert op de speler, een mini-game waar de speler een abortus uitvoert op Randy Marsh en 5 scenes waar iemand een anal probe krijgt. De scenes worden vervangen door een afbeelding met begeleidende tekst geschreven door Trey en Matt. De PC versie zal deze censuur dus niet hebben.

South Park: The Stick of Truth censuur

Wij vinden het een slechte keuze van Ubisoft aangezien het spel al een leeftijdbepaling heeft van 18 jaar en ouder.