South Park computerspel in ontwikkeling

Onlangs heeft THQ Nordic een Digital Showcase gehouden waarin hun line-up werd aangekondigd van computerspellen die binnenkort uitkomen. Aan het einde van de stream zat echter een teaser.

In de teaser wordt eerst getoond dat er van de 43 computerspellen die in ontwikkeling zijn er 26 nog niet zijn aangekondigd. Snel wordt het getal 26 doorgekrast en verschijnt het logo van South Park Digital Studios met een fragmentje uit de aflevering More Crap van Randy Marsh. Daarna komt het getal 25 in de plaats van 26.

South Park Digital Studios logo

Er is dus een nieuw South Park computerspel in ontwikkeling. Er is verder niets over bekend gemaakt echter wat voor een computerspel het wordt.

Het laatste computerspel van South Park dat is uitgekomen is South Park: Phone Destroyer voor de mobiele telefoon. Daarvoor heeft Ubisoft twee computerspellen uitgebracht: South Park: The Stick of Truth en South Park: The Fractured But Whole. Het eerste computerspel zou eerst door THQ uitgebracht worden, maar die ging failliet wat ervoor zorgde dat de release vertraagd werd en Ubisoft het computerspel ging uitgeven. De rechten zijn nu blijkbaar weer terug.

Je kan het stukje uit de THQ Nordic Digital Showcase hier terugkijken.