januari 2022

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 2501 - Pajama Day

South Park Studios heeft informatie bekend gemaakt over de eerste aflevering van seizoen 25 van South Park genaamd Pajama Day. Deze aflevering wordt in de nacht van woensdag 2 op donderdag 3 februari uitgezonden in de Verenigde Staten. In Nederland wordt deze aflevering op zaterdag 5 februari om 20:00 uur op Comedy Central uitgezonden.

Afbeelding van aflevering 2501 - Pajama Day Afbeelding van aflevering 2501 - Pajama Day

PC Principal trekt de pyjamadag-privileges in voor de hele klas nadat ze geen respect hebben getoond naar hun leraar. Cartman is radeloos. De kinderen staan er niet achter, maar PC Principal weigert het in te trekken.

Teaser

Update: In Vlaanderen wordt deze aflevering zaterdag 5 februari om 20:30 uur op Comedy Central uitgezonden.

Orkestversies van themalid en andere liedjes uit South Park

Als promotiecampagne voor seizoen 25 van South Park, dat op 2 februari van start gaat, zijn inmiddels 4 video's uitgebracht die het luisteren waard zijn. In de video's voert een 30-koppig orkest het themalid van South Park en 3 andere liedjes opnieuw uit.

South Park seizoen 25 orkest

De nieuwe aflevering wordt in Nederland uitgezonden op zaterdag 5 februari om 20:00 uur op Comedy Central en is daarna ook te zien op South Park Studios.

Seizoen 25 gaat 2 februari van start

South Park Studios heeft bekend gemaakt dat seizoen 25 van South Park van start gaat op woensdag 2 februari 2022. Hier zal de aflevering waarschijnlijk een dag later op Comedy Central worden uitgezonden. Er zal gestart worden met het uitzenden van 6 afleveringen.

Seizoen 25 aankondiging

Bij de aankondiging zit ook een korte video die je hieronder kan kijken.

Update: In Nederland wordt de eerste aflevering van seizoen 25 op zaterdag 5 februari om 20:00 uur uitgezonden op Comedy Central.