Informatie aflevering 2501 - Pajama Day

South Park Studios heeft informatie bekend gemaakt over de eerste aflevering van seizoen 25 van South Park genaamd Pajama Day. Deze aflevering wordt in de nacht van woensdag 2 op donderdag 3 februari uitgezonden in de Verenigde Staten. In Nederland wordt deze aflevering op zaterdag 5 februari om 20:00 uur op Comedy Central uitgezonden.

Afbeelding van aflevering 2501 - Pajama Day Afbeelding van aflevering 2501 - Pajama Day

PC Principal trekt de pyjamadag-privileges in voor de hele klas nadat ze geen respect hebben getoond naar hun leraar. Cartman is radeloos. De kinderen staan er niet achter, maar PC Principal weigert het in te trekken.

Teaser

Update: In Vlaanderen wordt deze aflevering zaterdag 5 februari om 20:30 uur op Comedy Central uitgezonden.