september 2019

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 2302 - Band in China

Deze week de tweede aflevering van seizoen 23 van South Park die verder gaat met het Tegrity thema. De aflevering heet Band in China en wordt in Amerika uitgezonden in de nacht van woensdag op donderdag aanstaande. In Nederland is deze te zien aanstaande donderdag om 20:30 uur op Comedy Central.

Afbeelding aflevering 2302 - Band in China Afbeelding aflevering 2302 - Band in China

Randy ziet kansen met Tegridy in China en reist er naar af, maar komt in grote problemen. Ondertussen start Stan een band om zijn frustratie kwijt te raken over het verhuizen uit South Park.

Teaser

Informatie aflevering 2301 - Mexican Joker

We hebben er lang op moeten wachten, maar deze week gaat dan eindelijk seizoen 23 van South Park van start! De eerste aflevering heet Mexican Joker en wordt in Amerika uitgezonden in de nacht van woensdag op donderdag aanstaande. In Nederland is deze te zien aanstaande donderdag om 20:30 uur op Comedy Central.

Afbeelding aflevering 2301 - Mexican Joker Afbeelding aflevering 2301 - Mexican Joker

In de pilot-aflevering van de nieuwe hitserie, Tegridy Farms, vecht Randy met zelfgekweekte wiet en gaat hij akkoord met het feit dat hij misschien een handdoek is. Ondertussen gaat Kyle naar het kamp.

Teaser

South Park verlengd tot seizoen 26!

We hebben er lang op moeten wachten, maar er is nu duidelijkheid. Comedy Central heeft South Park verlengd met nog drie seizoenen van 10 afleveringen elk tot seizoen 26. Hiermee komt het aantal afleveringen van South Park dan te liggen op 327.

In een interview met de Hollywood Reporter vertellen ze onder andere dat ze al veel ideeën hebben voor seizoen 23, dat in de nacht van woensdag 25 september op donderdag 26 september van start zal gaan. In dat seizoen zal de 300e aflevering te zien zijn. Ze hebben geen grote plannen daarvoor, aangezien aflevering 200 en 201 een ramp waren. Trey Parker is nog steeds geïrriteerd dat Comedy Central deze afleveringen erg censureerde. Ook zijn ze online niet te bekijken.

In het vorige seizoen kwam Donald Trump niet voor, aangezien ze hem beu waren en vele andere shows hem te grazen nemen.

Ze zijn van plan om weer een film te maken, dat niets te maken heeft met South Park. Deze komt dan niet op de streaming diensten, maar gewoon in de bioscoop.