november 2017

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 2109 - SUPER HARD PCness

Nog maar twee afleveringen totdat seizoen 21 voorbij is. Deze week de negende aflevering genaamd SUPER HARD PCness met in de hoofdrol PC Principal. Deze wordt in de nacht van woensdag op donderdag uitgezonden (bij ons donderdagavond om 21:30 uur bij Comedy Central).

Afbeelding aflevering 2109 - SUPER HARD PCness Afbeelding aflevering 2109 - SUPER HARD PCness

PC Principal worstelt met een aantal onbekende gevoelens. Ondertussen zullen jongens jongens zijn, behalve Kyle, die voor het eerst de dingen anders lijkt te zien dan de rest van zijn vrienden.

Teaser

Informatie aflevering 2108 - Moss Piglets

Deze week is het tijd voor de achtste aflevering van seizoen 21 van South Park genaamd Moss Piglets, wat mosbeertjes is in het Nederlands. Deze wordt in de nacht van woensdag op donderdag uitgezonden (bij ons donderdagavond om 21:30 uur bij Comedy Central).

Afbeelding aflevering 2108 - Moss Piglets Afbeelding aflevering 2108 - Moss Piglets

Het is tijd voor de jaarlijkse wetenschapsbeurs en Jimmy en Timmy's project heeft de aandacht getrokken bij belangrijke personen. Hun experiment kan verreikende implicaties hebben die de wereld kunnen redden ... en misschien winnen ze zelfs de eerste prijs op de wetenschapsbeurs van dit jaar.

Teaser

South Park: Phone Destroyer nu beschikbaar

Ubisoft heeft vandaag South Park: Phone Destroyer uitgebracht voor Android en iOS. Het spel is ontwikkeld door de Finse studio RedLynx en je kan het gratis downloaden vanaf Google Play Store en Apple App Store.

In dit spel neem je het als The New Kid op tegen verschillende facties zoals cowboys en tovenaars in real-time gevechten met behulp van ruilkaarten die je kan verzamelen. Het spel bevat een singleplayer campagne met 60 levels met met meer dan 80 unieke kaarten. Ook kunnen spelers over de hele wereld elkaar uitdagen voor realtime gevechten. Als je deze gevechten wint, dan stijg je op de ranglijst.

Het spel is free-to-play. Dit betekent dat het spel gratis te spelen is, maar wel in-app aankopen bevat. In de aflevering Freemium Isn't Free hebben Trey en Matt nog de draak gestoken met free-to-play apps.

Informatie aflevering 2107 - Doubling Down

Na een week pauze is het deze week tijd voor de zevende aflevering van seizoen 21 van South Park heet Doubling Down. Deze wordt in de nacht van woensdag op donderdag uitgezonden (bij ons donderdagavond om 21:30 uur bij Comedy Central).

Afbeelding aflevering 2107 - Doubling Down Afbeelding aflevering 2107 - Doubling Down

Kyle snapt het niet waarom Heidi het niet wilt uitmaken met Cartman. Hij speelt met vuur als hij midden in het meest besproken koppel op school terecht komt.

Teaser (Heidi broke up with me)