South Park: Phone Destroyer nu beschikbaar

Ubisoft heeft vandaag South Park: Phone Destroyer uitgebracht voor Android en iOS. Het spel is ontwikkeld door de Finse studio RedLynx en je kan het gratis downloaden vanaf Google Play Store en Apple App Store.

In dit spel neem je het als The New Kid op tegen verschillende facties zoals cowboys en tovenaars in real-time gevechten met behulp van ruilkaarten die je kan verzamelen. Het spel bevat een singleplayer campagne met 60 levels met met meer dan 80 unieke kaarten. Ook kunnen spelers over de hele wereld elkaar uitdagen voor realtime gevechten. Als je deze gevechten wint, dan stijg je op de ranglijst.

Het spel is free-to-play. Dit betekent dat het spel gratis te spelen is, maar wel in-app aankopen bevat. In de aflevering Freemium Isn't Free hebben Trey en Matt nog de draak gestoken met free-to-play apps.