september 2017

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 2103 - Holiday Special

South Park Studios heeft vandaag informatie vrijgeven over de derde aflevering van seizoen 21 van South Park die Holiday Special heet die aanstaande woensdag op dondernacht wordt uitgezonden in de Verenigde Staten en donderdag om 21:30 uur op Comedy Central te zien is.

Afbeelding aflevering 2103 - Holiday Special Afbeelding aflevering 2103 - Holiday Special

Een verboden liefdesverhaal tussen een witte man en een inheemse Amerikaan ontvouwd zich. Het jongensverhaal maakt echter gebruik van de ellende van de mensen om te lachen. 4 ½ van 5 sterren. A-

Teaser (DNA And Me)

Informatie aflevering 2102 - Put It Down

South Park Studios heeft vandaag informatie vrijgeven over de tweede aflevering van seizoen 21 van South Park die Put It Down heet die woensdag op dondernacht wordt uitgezonden in de Verenigde Staten en donderdag om 21:30 uur op Comedy Central.

Afbeelding aflevering 2102 - Put It Down Afbeelding aflevering 2102 - Put It Down

Noord-Korea heeft het in deze aflevering gemunt op South Park. Wanneer Tweek zich midden in een klein conflict bevindt, gaat zijn relatie met Craig richting de rand van de afgrond.

Teaser

Weer geen Emmy voor South Park

Onlangs is bekend gemaakt dat South Park helaas weer geen Emmy heeft gewonnen met de aflevering Member Berries. Deze ging hieraan voorbij en werd gewonnen door Bob's Burgers met de aflevering Bob, Actually.

De laatste keer dat South Park een Emmy heeft gewonnen was in 2013 met Raising the Bar. Daarvoor hebben ze een Emmy gewonnen met Margaritaville (2009), Imaginationland trilogie (2008) Make Love, Not Warcraft (2007) en Best Friends Forever (2003).

Vorig jaar wonnen ze met Raising the Bar de 5e Emmy
In 2013 wonnen ze met Raising the Bar de 5e Emmy.

Informatie aflevering 2101 - White People Renovating Houses

Aanstaande donderdag gaat dan eindelijk seizoen 21 van South Park van start! Vandaag heeft Comedy Central informatie over de eerste aflevering bekend gemaakt genaamd White People Renovating Houses wat betrekking heeft op de demonstraties van 11 en 12 augustus jl. in Charlottesville.

Afbeelding aflevering 2101 - White People Renovating Houses Afbeelding aflevering 2101 - White People Renovating Houses

Protest in de straten van South Park door mensen met tiki fakkels en vlaggen van de Geconfedereerde Staten van Amerika. Randy komt in de greep van wat het betekent om wit te zijn in de hedendaagse samenleving.

Deze aflevering zal in de nacht van woensdag op donderdag in de Verenigde Staten worden uitgezonden. In Nederland en België zal de aflevering donderdag om 21:30 uur worden uitgezonden op Comedy Central (die de hele dag een South Park marathon heeft). Online zal de aflevering een dag later te zien zijn op South Park Studios.

Teaser