Informatie aflevering 2101 - White People Renovating Houses

Aanstaande donderdag gaat dan eindelijk seizoen 21 van South Park van start! Vandaag heeft Comedy Central informatie over de eerste aflevering bekend gemaakt genaamd White People Renovating Houses wat betrekking heeft op de demonstraties van 11 en 12 augustus jl. in Charlottesville.

Afbeelding aflevering 2101 - White People Renovating Houses Afbeelding aflevering 2101 - White People Renovating Houses

Protest in de straten van South Park door mensen met tiki fakkels en vlaggen van de Geconfedereerde Staten van Amerika. Randy komt in de greep van wat het betekent om wit te zijn in de hedendaagse samenleving.

Deze aflevering zal in de nacht van woensdag op donderdag in de Verenigde Staten worden uitgezonden. In Nederland en België zal de aflevering donderdag om 21:30 uur worden uitgezonden op Comedy Central (die de hele dag een South Park marathon heeft). Online zal de aflevering een dag later te zien zijn op South Park Studios.

Teaser