oktober 2016

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 2006 - Fort Collins

Seizoen 20 is alweer over de helft met deze week de zesde aflevering genaamd Fort Collins. Deze aflevering gaat aanstaande woensdag op donderdagnacht in première en wordt donderdagavond om 21:30 uur uitgezonden door Comedy Central.

Afbeelding aflevering 2006 - Fort Collins Afbeelding aflevering 2006 - Fort Collins

De Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn nog maar twee weken verwijderd en Mr. Garrison verstopt zich nog steeds in Colorado. Iedereen flipt als een hele stad in Colorado wordt gehackt. Gerald kan het wel schudden als zijn complete internetgeschiedenis openbaar wordt. Memberberries zijn bang van hun leven en Cartman realiseert dat de toekomst in gevaar is.

Teaser

Informatie aflevering 2005 - Douche and a Danish

Deze week de vijfde aflevering van seizoen 20 van South Park genaamd Douche and a Danish. Deze aflevering gaat aanstaande woensdag op donderdagnacht in première en wordt donderdagavond om 21:30 uur uitgezonden door Comedy Central.

Afbeelding aflevering 2005 - Douche and a Danish Afbeelding aflevering 2005 - Douche and a Danish

Op zijn meest recente presidentiële rally gaat Garrison eindelijk de grens over. De kinderen worden in de zoektocht getrokken naar de beruchte Skankhunt42. Ondertussen bundelt Gerald de krachten met de andere trollen om Denemarken te stoppen met het lanceren van TrollTrace.com.

Teaser

Informatie aflevering 2004 - Wieners Out

Na een week rust gaat seizoen 20 deze week verder met de vierde aflevering genaamd Wieners Out. Deze aflevering gaat aanstaande woensdag op donderdagnacht in première en wordt donderdagavond om 21:30 uur uitgezonden door Comedy Central.

Afbeelding aflevering 2004 - Wieners Out Afbeelding aflevering 2004 - Wieners Out

Er is slechts een seksistische idioot nodig om alles verschrikkelijk te maken. De situatie voor Gerard wordt steeds moeilijker sinds hij de druk voelt dat hij wordt ontdekt. Kyle voelt een enorm schuldgevoel over de kloof tussen de jongens en de meisjes. Wanneer hij probeert om ze bij elkaar te brengen, worden de dingen alleen maar erger. De jongens verenigen zich eindelijk om op te komen voor hun rechten.

Teaser