oktober 2014

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 1805 - The Magic Bush

Na een weekje rust wordt donderdagnacht in Amerika en zondag op Comedy Central de vijfde aflevering van seizoen 18 uitgezonden genaamd The Magic Bush. In deze aflevering komen de privacyschendingen en de drones langs.

Afbeelding aflevering 1805 - The Magic Bush Afbeelding aflevering 1805 - The Magic Bush

Cartman en Butters hebben hun handen op een drone weten te leggen en ze kunnen de drang niet weerstaan om hem uit te proberen in de buurt. Dit zal resulteren in schokkende video's en schending van de privacy.

Teaser

South Park Pinball tafels woensdag beschikbaar

Vandaag heeft Zen Studios bekend gemaakt dat er twee nieuwe pinball tafels beschikbaar worden gemaakt aanstaande woensdag 15 oktober als DLC in Zen Pinball 2 en Pinball FX2.

South Park Pinball screenshot #1 South Park Pinball screenshot #2

De eerste tafel heet South Park’s Super-Sweet Pinball en is in een algemeen South Park thema. De tweede fafel is speciaal voor Butters en heet South Park: Butter’s Very Own Pinball Game.

De game is gratis te downloaden via PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Steam, Mac, iOS en Android. De tafels kan je kort uitproberen en daarna zal je ervoor moeten betalen. Deze DLC zal € 4,99 gaan kosten.

Informatie aflevering 1804 - Handycar

Volgende week neemt South Park een weekje pauze, maar deze week komt de vierde aflevering van seizoen 18 op TV genaamd Handycar waar Timmy een hoofdrol in speelt als taxi (net als in South Park: The Stick of Truth).

Afbeelding aflevering 1804 - Handycar Afbeelding aflevering 1804 - Handycar

Iedereen in South Park probeert de laatste trend in vervoer uit na Timmy's idee om geld in te zamelen voor het zomerkamp. Zijn succes geeft hem veel vijanden en een bloedbad van epische proporties staat aan de horizon.

Teaser

Informatie aflevering 1803 - The Cissy

In de nacht van woensdag op donderdag wordt de derde aflevering van seizoen 18 uitgezonden die The Cissy heet.

Afbeelding aflevering 1803 - The Cissy Afbeelding aflevering 1803 - The Cissy

De staat van iemands geslacht staat onder kwestie. Stan (die door Cartman uitgescholden is voor mietje) is op zoek naar antwoorden op vragen hoe een persoon die hij altijd heeft geloofd, plots te identificeren met een ander. Ondertussen staat Randy onder grote druk over een groot geheim dat hij voor zich moet houden.

Update: Er is een teaser vrijgegeven van deze aflevering.