maart 2014

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Win South Park goodies!

Ter ere van het onlangs uitkomen van South Park: The Stick of Truth mag ik zes South Park goodies weggeven. Het gaat hier om 2 South Park longdrink bekers, 1 South Park beker, 1 Eric Cartman beker en 2 lunchboxen.

South Park: The Stick of Truth prijsvraag

Wat moet je hiervoor doen? Simpel! Ga naar de prijsvraag pagina en beantwoord drie vragen die te maken hebben met South Park: The Stick of Truth. Dit kan tot zondag 30 maart 2014. Uit de juiste antwoorden worden 6 winnaars getrokken die via email worden gecontacteerd.

Veel plezier en succes!

Klik hier om naar de prijsvraag te gaan

South Park: The Stick of Truth is er eindelijk!

Morgen komt South Park: The Stick of Truth officiëel uit! Sommige winkels verkopen de game al enkele dagen, dus mogelijk heb je hem al binnen. De eerste reviews van de game zijn ook binnen en deze zijn erg positief. Sommigen hebben het zelfs over de beste South Park game ooit! Wat is jouw ervaring? Laat het weten op het forum.

Overigens is in Duitsland en Oostenrijk de game kort voor release uitgesteld tot nader bericht. Er bleek een ongecensureerde versie uit te zijn gebracht en Ubisoft heeft een terugroep actie opgezet. Ook zou er een kenmerk van een ongrondwettige organisatie te zien zijn (waarschijnlijk het Duits Kruis).