december 2013

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Vrolijk Kerstfeest en een gelukkig 2014!

Namens de staf van South Park Fan wil ik iedereen een Vrolijk Kerstfeest toewensen en een gelukkig 2014!

Het jaar 2013 was voor South Park het jaar dat seizoen 17 werd uitgezonden, dat voor het eerst maar uit 10 afleveringen bestond en in september begon in plaats van in maart de helft en de andere helft in oktober. Het ging ook niet zo goed met het computerspel South Park: The Stick of Truth, dat eerst Ubisoft als andere uitgever kreeg doordat THQ failliet ging en meerdere keren is uitgesteld. Het computerspel komt nu, als het goed is, op 6 maart 2014 uit.

Merry Christmas!

Verder in 2014 wordt natuurlijk seizoen 18 uitgezonden. Wanneer dat gebeurt, is nog niet bekend gemaakt.

South Park Fan wordt in 2014 voorzien van een nieuwe vormgeving. Ook zal er meer informatie geschreven worden.

Informatie over aflevering 1710 - The Hobbit

Er is informatie en een teaser bekend gemaakt over helaas alweer de laatste aflevering van seizoen 17 die The Hobbit gaat heten.

Afbeelding aflevering 1710: The Hobbit Afbeelding aflevering 1710: The Hobbit

Wendy probeert om een van haar vriendinnen te koppelen aan Butters en probeert een punt te maken van hoeveel druk kleine meisjes voelen om eruit te zien als beroemdheden. Haar inzet zorgt ervoor dat ze met iedereen op school problemen krijgt. Het zorgt er ook voor dat Clyde een nieuwe vriendin krijgt.

Teaser

Na deze aflevering mogen we helaas wachten tot de herst van 2014 wanneer seizoen 18 van start gaat.

South Park: The Stick of Truth VGX 2013 trailer

Afgelopen nacht zijn in de Verenigde Staten de VGX uitgereikt aan de beste computerspellen van het jaar in verschillende genres. Tijdens deze uitzending is er ook een nieuwe trailer uitgebracht van South Park: The Stick of Truth.

Informatie over aflevering 1709 - Titties and Dragons

Na een week rust door Thankgiving is er informatie en een teaser vrijgegeven van het derde deel uit de Black Friday trilogie die Titties and Dragons gaat heten.

Afbeelding aflevering 1709: Titties and Dragons Afbeelding aflevering 1709: Titties and Dragons

De deuren van het winkelcentrum zullen deze week open gaan en maar één spelcomputer zal de winnaar zijn. Princess Kenny's charme heeft tot meer steun gebracht aan het PlayStation kamp. Cartman en Kyle hebben niet geaarzeld in hun loyaliteit aan de Xbox. Maar nu is het wachten voorbij. Het is tijd voor iedereen om zich op te stellen om hun kans te grijpen naar Black Friday koopjes. Het wordt een bloedbad en slechts één kant zal overeind blijven.

Teaser