november 2013

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie over aflevering 1708 - A Song of Ass and Fire

Er is informatie en een teaser vrijgegeven over het vervolg op Black Friday die A Song of Ass and Fire gaat heten.

Afbeelding aflevering 1708: A Song of Ass and Fire

De menigte benaderen het winkelcentrum in afwachting van de Black Friday verkopen en de spelcomputeroorlog loopt op. Cartman is op zoek naar wraak na het verraad van Princess Kenny. De kinderen bereiden zich voor voor een episch gevecht waar één factie's favoriete spelcomputer als beste uitkomt. Zal de vriendschap van Stan en Kyle Black Friday overleven?

Teaser

Informatie over aflevering 1707 - Black Friday

Er is informatie en een teaser bekend gemaakt van de zevende aflevering van seizoen 17 die Black Friday en gaat over de grootste winkeldag van het jaar in de VS.

Afbeelding aflevering 1707: Black Friday Afbeelding aflevering 1707: Black Friday

De donkere dagen van de winter komen eraan en dat kan maar één ding betekenen: het gevecht om het eerste te zijn in het winkelcentrum op vrijdag is begonnen. De jongens bereiden zich voor om te strijden tegen de menigte de dag na Thanksgiving om de beste deal te krijgen op de nieuwste spelcomputers. Ondertussen krijgt Randy een nieuwe baan als beveiliger van het winkelcentrum om de menigte, die in de rij staan om te profiteren van de officiële eerste dag van de kerstinkopen, in goede banen te leiden.

Opmerkelijk is dat de kinderen in de teaser de kleding uit The Return of the Fellowship of the Ring to the Two Towers en South Park: The Stick of Truth.

Teaser

Praat mee over deze aflevering op het forum.

Informatie over aflevering 1706 - Ginger Cow

Er is informatie en een teaser bekend gemaakt van de zesde aflevering van seizoen 17 die Ginger Cow gaat heten en waarin uitgerekend Cartman zal zorgen voor wereldvrede.

Afbeelding aflevering 1706: Ginger Cow Afbeelding aflevering 1706: Ginger Cow Afbeelding aflevering 1706: Ginger Cow

Religieuze leiders zijn neergedaald in South Park om getuige te zijn van een Bijbelse voorspelling die in vervulling is gegaan. Cartman en Kyle zijn de enige twee die hun verschillen niet kunnen overwinnen wanneer de wereld zich opmaakt voor vrede en harmonie voor 1000 jaar lang.

Teaser