oktober 2013

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie over aflevering 1705 - Taming Strange

Er is informatie en een nieuwe teaser bekend gemaakt van de vijfde aflevering van seizoen 17 die Taming Strange gaat heten.

Afbeelding aflevering 1705: Taming Strange Afbeelding aflevering 1705: Taming Strange

De laatste tijd is Ike zichzelf niet meer en hij en Kyle groeien uit elkaar. Kyle gaat naar de schoolpsychiater voor advies, maar Mr. Mackey is te druk met het oplossen van bugs in het nieuwe geïntegreerde technologiesysteem om Kyle te helpen. Kyle besluit om Ike mee te nemen naar zijn favoriete liveshow Yo Gabba Gabba. Hij hoopt dat dit zijn broertje weer net zoals hem maakt.

Teaser 1
Teaser 2

Praat mee over deze aflevering op het forum.

Aflevering niet op tijd klaar wegens stroomuitval

Zonet heeft South Park Studios bekend gemaakt dat de nieuwe aflevering Goth Kids 3: Dawn of the Posers vannacht niet wordt uitgezonden op Comedy Central in de Verenigde Staten.

Dinsdagavond heeft een stroomstoring, die een aantal uur duurde, heel South Park Studios, van animatie tot geluid, platgelegd waardoor ze niet op tijd de aflevering af konden hebben. De aflevering wordt nu een week later, op woensdag 23 oktober (voor ons in de nacht van 24 oktober) uitgezonden.

Trey Parker zei het volgende hierover: "Het zuigt om een uitzenddatum niet te halen, maar na al die jaren van geluk hebben om de aflevering op het laatste moment af te hebben, denk ik dat het toch een keer moest gebeuren."

Trey en Matt tijdens de stroomstoring

Informatie over aflevering 1704 - Goth Kids 3: Dawn of the Posers

Er is informatie en een teaser over de vierde aflevering van seizoen 17 van South Park bekend gemaakt die Goth Kids 3: Dawn of the Posers gaat heten.

Afbeelding aflevering 1704: Goth Kids 3: Dawn of the Posers Afbeelding aflevering 1704: Goth Kids 3: Dawn of the Posers

Een gothic kind is naar een kamp gestuurd voor moeilijke kinderen. Wanneer zij terugkomt, vinden haar vrienden dat ze veranderd is in een verontrustende manier. Nu hun bestaan wordt bedreigd, moeten de gothic kinderen iets drastisch doen. Ze worden gedwongen om de vampier kinderen om hulp te vragen.

Teaser

Informatie over aflevering 1703 - World War Zimmerman

Er is informatie en een teaser bekend gemaakt van de derde aflevering van seizoen 17 van South Park die World War Zimmerman gaat heten. De titel slaat op de apocalyptische horrorfilm World War Z en het doodschieten van Trayvon Martin door George Zimmerman.

Afbeelding aflevering 1703: World War Zimmerman Afbeelding aflevering 1703: World War Zimmerman

Cartman is diep verontrust door een persoon die hij ziet als een bedreiging voor de mensheid. Hij racet door het land om een eind te maken aan Patient Zero, de tikkende tijdbom genaamd Token.

Teaser

Praat mee over deze aflevering op het forum.

Comedy Central Nederland gaat 24 uur per dag uitzenden

Comedy Central logoWegens het succes van Comedy Central in Nederland heeft Viacom besloten om per 1 november van de zender een 24-uurs zender te maken en de laatste 3 uur uitzendtijd van Kindernet (tussen 06:00 uur en 09:00 uur) te schrappen en de kinderzender voor de tweede keer op te heffen. Volgens Viacom voldoet Kindernet niet aan hun verwachtingen. Dit komt waarschijnlijk door te veel concurrentie.

Hopelijk zetten ze een keer een goede programmering neer op Comedy Central. Dit wordt nu elke maand omgegooid.