mei 2011

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 1506 - City Sushi

Aangezien het morgen Memorial Day is in de VS, heeft South Park Studios nu al informatie vrijgegeven over de nieuwe aflevering die City Sushi gaat heten.

Afbeelding 1506 - City Sushi

Butters is gediagnosticeerd met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. De jongens willen Butters helpen erachter te komen wat er echt gebeurt met hem, maar Butters vindt het misschien niet leuk wat ze vinden.

Teaser (denk aan de blokkering)

Informatie aflevering 1505 - Crack Baby Athletic Association

Er is informatie vrijgegeven over de nieuwe aflevering van South Park genaamd Crack Baby Athletic Association waar baby's verslaafd aan crack eindelijk de aandacht krijgen.

Afbeelding 1505 - Crack Baby Athletic Association Afbeelding 1505 - Crack Baby Athletic Association

Cartman heeft een nieuwe beschermeling. Hij heeft iemand gevonden die slim, ambitieus en bereid is de andere kant op willen kijken om naar de top te komen. Kyle is op de begaande vloer binnengebracht van Cartman's laatste zakelijke onderneming, de Crack Baby Athletic Adventure.

Teaser (denk aan de blokkering)

Informatie aflevering 1504 - T.M.I.

Cartman heeft zich weer in de problemen gewikkeld in de nieuwe aflevering die T.M.I. (afkorting voor Too Much Information) gaat heten.

Afbeelding 1504 - T.M.I. Afbeelding 1504 - T.M.I.

De school is furieus op Cartman nadat hij de penisgrootte van zijn klasgenootjes heeft opgemeten en de resultaten op het prikbord heeft geplaatst. Deze keer wordt hij door Principal Victoria doorverwezen naar Anger Management therapie.

Teaser (denk aan de blokkering)

Informatie aflevering 1503 - Royal Pudding

Er is informatie vrijgegeven over de nieuwe aflevering die Royal Pudding gaat heten.

Afbeelding 1503 - Royal Pudding Afbeelding 1503 - Royal Pudding

Het is een vrolijke tijd voor alle Canadezen wanneer de Royal Wedding begint. Maar net wanneer de prins en prinses voor eeuwig worden verbonden, wordt de prinses ontvoerd! Alle Canadezen worden opgeroepen om te helpen de prinses te redden. Ike gaat ook in het leger.

Teaser (denk aan de blokkering)

Informatie aflevering 1502 - Funnybot

Er is informatie vrijgegeven over de nieuwe aflevering van South Park.

Afbeelding 1502 - Funnybot Afbeelding 1502 - Funnybot

Op school worden de eerste jaarlijke Comedy Awards gehouden en Jimmy kondigt aan dat de Duitsers de minst grappige mensen ter wereld zijn. De Duitsers zijn erg beledigd. Ze beloven dat hun wraak naar de kinderen van South Park Elementary snel en pijnlijk zal zijn.

Teaser (denk aan de blokkering)