Informatie aflevering 1504 - T.M.I.

Cartman heeft zich weer in de problemen gewikkeld in de nieuwe aflevering die T.M.I. (afkorting voor Too Much Information) gaat heten.

Afbeelding 1504 - T.M.I. Afbeelding 1504 - T.M.I.

De school is furieus op Cartman nadat hij de penisgrootte van zijn klasgenootjes heeft opgemeten en de resultaten op het prikbord heeft geplaatst. Deze keer wordt hij door Principal Victoria doorverwezen naar Anger Management therapie.

Teaser (denk aan de blokkering)

Tags: 

Reacties

hopen dat ie leuk word :))

Ik vond de vorige afleveringen in seizoen 15 wel leuk maar het was niet echt southpark imo hopelijk word deze leuk

Corrigeer het bericht, Cartman is juist degene die het slachtoffer is van het feit dat de school de afmetingen openbaart.

Cartman is furious when the school posts the kids penis sizes on the bulletin board. He throws an absolute fit and once again finds himself in the principal's office. This time he gets sent to anger management therapy.

Overigens zal ik de aflevering niet gaan kijken. Heel seizoen 15 is kant en klare bagger naar mijn mening, ik hou het bij seizoen 1 t/m 9 en laat sp liever voor wat het is. Ik wil het beeld niet verder verpesten voor mezelf.

Ik hoop dat dit een goeie wordt, ik snak ernaar. Vooral Humancipad was de allerslechtste aflevering die ik ooit heb gezien. Waar zijn de tijden wanneer Cartman zich nog zichzelf liet kruisigen i.p.v. die stomme parodie's.

nouw ik vond humancentipad dus zeker niet de slechtste aflevering, het idee was echt geweldig. alleen funnybot viel echt heel erg tegen en zou best wel eens de slechtste aflevering kunnen zijn (crippled summer niet mee gerekent) maar dit zou wel weer eens een super vette aflevering over carmtman kunnen worden!

Als een aflevering over Cartman gaat is de kans groot dat het 15e seizoen nog wat goeds opleverd

@MaartenP: Als je de teaser bekijkt dan klopt dat bericht gewoon niet. Verwarrend. Dus of er staat een fout in de aankondiging of het is gewoon zo. Ik zie het donderdag wel.

echt klote zeg deze aflervering viel wel nog wel mee vergeleken bij humancentipad maar toch ziek lijp!

Jullie zijn gewoon allemaal boos vanwege jullie T.M.I
:P

super leuke aflevering

sytze: Ieder zijn eigen smaak. De film Humancentipede vond ik een gore kut film met nauwelijks respect voor het menselijk lichaam, daarom kon ik de aflevering HumancepipaD niet waarderen. Btw: die kut-film (Humancentipede) is nog wel door een Nederlander geregisseert.

Deze aflevering daarintegen bracht bij mij weer een beetje nostalgie los. Butters die zijn piemeltje opmeet, geweldig!

@Jona Geen respect voor het menselijk lichaam? The Human Centipede was een fucking zieke film, maar als horror/shock film was ie goed... Heb je Saw gezien? Dat is toch ook walgelijk? Maar entertaining..

@ jona, ja ik moet zeggen je hebt een punt. alleen ik heb deze aflevering eigenlijk los bekeken zonder al te veel te vergelijken met deze film. en inderdaad deze nieuwe aflevering is echt vet. ik bedoel de volgende keer dat iemand tegen mij begint te flippen weet ik wat ik ga zeggen ;p

ik vond m echt geniaal, met im not fat, im big boned, geniaal :D
p.s ik vond toe nu toe alle afleveringen geniaal alle ± 250

@ Muhammed Humancentipede is 100x erger dan saw, en saw was 10000000000x leuker dan humancentipede...

Daarom ben ik dus nooit boos.