februari 2011

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

South Park Fan heeft nu ook een shop!

Onlangs is er aan South Park Fan een shop toegevoegd. Hier kan je DVD's, Blu-ray's, boeken en andere dingen bestellen via de grote webwinkel bol.com. Door via South Park Fan te bestellen steun je deze website zodat deze kan blijven voortbestaan.

Ook is het nu mogelijk om in het gastenboek je mening te geven over South Park Fan of een vraag over South Park te stellen. Deze wordt dan door mij, Professor Chaos of Nagger beantwoord.

Seizoen 14 op DVD & Blu-ray inclusief 200/201!

Onlangs is de DVD en Blu-ray box van seizoen 14 aangekondigd door Paramount Home Entertainment.

Een van de grootste onduidelijkheden was of aflevering 200 en 201, die Comedy Central heeft verbannen van de website, op de box komen. Volgens Paramount komen alle afleveringen van seizoen 14 erop te staan en dus ook aflevering 200 en 201.

Seizoen 14 box (niet definitief)
Seizoen 14 box (niet definitief)

Beide versies hebben een lengte van 308 minuten en bevatten het traditionele commentaar van Trey en Matt en Engelse ondertiteling. De 2-disc blu-ray versie is in breedbeeld HD en met 5.1 Dolby TrueHD geluid. De 3-disc DVD versie heeft breedbeeld met 5.1 Surround geluid.

De box komt uit op 26 april (de dag voor de première van seizoen 15) in de Verenigde Staten. Wanneer hij hier uitkomt, is nog niet bekend.

Bron: TVShowsOnDVD.com