Seizoen 14 op DVD & Blu-ray inclusief 200/201!

Onlangs is de DVD en Blu-ray box van seizoen 14 aangekondigd door Paramount Home Entertainment.

Een van de grootste onduidelijkheden was of aflevering 200 en 201, die Comedy Central heeft verbannen van de website, op de box komen. Volgens Paramount komen alle afleveringen van seizoen 14 erop te staan en dus ook aflevering 200 en 201.

Seizoen 14 box (niet definitief)
Seizoen 14 box (niet definitief)

Beide versies hebben een lengte van 308 minuten en bevatten het traditionele commentaar van Trey en Matt en Engelse ondertiteling. De 2-disc blu-ray versie is in breedbeeld HD en met 5.1 Dolby TrueHD geluid. De 3-disc DVD versie heeft breedbeeld met 5.1 Surround geluid.

De box komt uit op 26 april (de dag voor de première van seizoen 15) in de Verenigde Staten. Wanneer hij hier uitkomt, is nog niet bekend.

Bron: TVShowsOnDVD.com

Reacties

Zijn die afleveringen dan ook gecensureerd?

kan niet wachten op seizoen 14 :-D eindelijk op blu ray. nu maar hopen dat de "vermiste" afleveringen daadwerkelijk ook aanwezig zijn. wel jammer dat na zoveel jaar grove humor, dit opeens niet meer zou kunnen. creatievelingen zoals matt en trey moet je niet binden aan regels. ze kunnen er toch ook een leeftijds limiet op zetten als ze het niet geschikt vinden voor een bepaalde leeftijds catagorie?