Vrolijk Kerstfeest en een gelukkig 2016!

Namens de staf van South Park Fan wil ik iedereen een Vrolijk Kerstfeest toewensen en een gelukkig 2016!

2015 was het jaar dat het 19e seizoen van South Park werd uitgezonden, waarvan de afleveringen, net als het vorige seizoen, steeds teruggrepen op de vorige aflevering met politieke correctheid als terugkerend thema. In dit seizoen werd PC Principal geïntroduceerd als een nieuwe personage die een grote rol speelde.

Helaas werd vorige maand in de aflevering Sponsored Content censuur toegepast door Comedy Central Nederland (en in andere Europese landen) die een stukje uit de aflevering hadden geknipt waar de aanhangers van Mr. Garrison "Fuck 'em all to death!" zeiden.

Positief nieuws was er wel. South Park gaat zeker door tot seizoen 23 en er is een nieuw computerspel aangekondigd: South Park: The Fractured but Whole.

Merry Christmas!

In 2016 zal seizoen 20 in september worden uitgezonden.

De huidige vormgeving op South Park is al wat jaartjes oud en zal binnenkort ook vervangen worden.