Afleveringen bekijken niet meer mogelijk ...

Vanaf heden is het niet meer mogelijk om op South Park Fan afleveringen van South Park te bekijken. Ik heb van MTV Networks (eigenaar van Comedy Central) de eis gekregen per direct de afleveringen van de website te halen, omdat ze in strijd zijn met de auteursrechten die bij hun liggen. Dit negeren was voor mij geen optie, omdat ze anders genoodzaakt waren om juridische stappen tegen mij te ondernemen.

Voor het bekijken van de laatste afleveringen verwijs ik je door naar Google (of naar deze handleiding om de Internationale website te bezoeken), aangezien de Nederlandse website nog pas bij aflevering 1408 is (en geen ondertiteling aanbiedt).

In de reacties geen links van andere 'afleveringen' websites vermelden. Deze worden verwijderd!

Reacties

man fokkin auteursrechten

Volgens mij mag je wel "verwijzen" naar andere pagina's, maar google bijft ook een optie.
Balen, maar bedankt voor al het werk dat verricht heb en bedankt mtv voor het verneuken van een hele generatie waardoor ik later makkelijk een goed betaalde baan zal vinden.

Kut :(

Wel dom dat ze hiermee juist het gebruik van torrents gaan stimuleren. Ook echt vaag dat het in Amerika wel gewoon gratis beschikbaar is op southparkstudios voor iedereen, zoiets heet discriminatie.
Maar goed. Er zullen altijd wel manieren zijn om aan de episodes te komen, en terecht. :')

jammer maar ik kijk tog gewoon op de echte southpark site met modify headers op firefox kan je ze donderdag bekijken en ook nog eens full HD :D

@Gasten: jullie hebben zeker niet de laatste regel gelezen. GÉÉN links naar andere websites!

dikke zever! MTV SUCKS ASS! they can suck my balls !!!
SPFAN THE BEST !!
ps : hoe komt dat mtv deze site opmerkte en nu pas klacht indiend terwijl de episodes al enorm lange tijd op deze site staan?
groeten

dat zuigt zwaar :l
je kan online nergens anders ondertidelde afleveringen kijken =[