maart 2022

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 2506 - Credigree Weed St. Patrick’s Day Special

South Park Studios heeft informatie bekend gemaakt over de 6e aflevering van seizoen 25 van South Park genaamd Credigree Weed St. Patrick’s Day Special. Deze aflevering wordt in de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 maart uitgezonden in de Verenigde Staten. In Nederland wordt deze aflevering op zaterdag 19 maart om 20:00 uur op Comedy Central uitgezonden en in Vlaanderen op zaterdag 19 maart om 20:30 uur op Comedy Central.

Afbeelding van aflevering 2506 - Credigree Weed St. Patrick’s Day Special

Butters is geschokt als hij hoort dat mensen in South Park niet begrijpen waar St. Patrick's Day echt over gaat.

Teaser

Informatie aflevering 2505 - Help, My Teenager Hates Me!

South Park Studios heeft informatie bekend gemaakt over de 5e aflevering van seizoen 25 van South Park genaamd Help, My Teenager Hates Me!. Deze aflevering wordt in de nacht van woensdag 9 op donderdag 10 maart uitgezonden in de Verenigde Staten. In Nederland wordt deze aflevering op zaterdag 12 maart om 20:00 uur op Comedy Central uitgezonden en in Vlaanderen op zaterdag 12 maart om 20:30 uur op Comedy Central.

Afbeelding van aflevering 2505 - Help, My Teenager Hates Me!

De jongens ontdekken dat het plezier in het spelen van Airsoft komt met de uitdagingen hoe met tieners om te gaan.

Teaser

Informatie aflevering 2504 - Back to the Cold War

Na een week rust heeft South Park Studios informatie bekend gemaakt over de 4e aflevering van seizoen 25 van South Park genaamd Back to the Cold War. Hiermee refereren ze naar de invasie van Rusland in Oekraïne die afgelopen donderdag is begonnen.

Deze aflevering wordt in de nacht van woensdag 2 op donderdag 3 maart uitgezonden in de Verenigde Staten. In Nederland wordt deze aflevering op zaterdag 5 maart om 20:00 uur op Comedy Central uitgezonden en in Vlaanderen op zaterdag 5 maart om 20:30 uur op Comedy Central.

Afbeelding van aflevering 2504 - Back to the Cold War

Veel hangt af van het vermogen van Butters om de concurrentie te verpletteren in het allerbelangrijkste dressuurkampioenschap. Ondertussen vraagt PC Principal zich af waarom Mr. Mackey zoveel nucleaire noodoefeningen heeft gehouden op school.

Teaser