december 2019

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 2310 - Christmas Snow

Helaas wordt deze week de laatste aflevering van seizoen 23 van South Park uitgezonden. Dit wordt een kerstaflevering genaamd Christmas Snow en wordt in Amerika uitgezonden in de nacht van woensdag op donderdag aanstaande. In Nederland is deze te zien aanstaande donderdag om 20:30 uur op Comedy Central.

Afbeelding aflevering 2310 - Christmas Snow Afbeelding aflevering 2310 - Christmas Snow

Het is dit jaar een somber kerstseizoen in South Park en het is allemaal de schuld van de kerstman. Hij steelt eigenhandig de vreugde van de feestdagen. De stad wil gewoon hun kerstgeest terug, maar dat vergt een kerstwonder.

Teaser

Informatie aflevering 2309 - Basic Cable

Deze week is het tijd voor de een-na-laatste aflevering van seizoen 23 van South Park genaamd Basic Cable. Deze aflevering wordt in Amerika uitgezonden in de nacht van woensdag op donderdag aanstaande. In Nederland is deze te zien aanstaande donderdag om 20:30 uur op Comedy Central.

Afbeelding aflevering 2309 - Basic Cable Afbeelding aflevering 2309 - Basic Cable

De toekomst van Scott Malkinson met het nieuw meisje uit de klas hangt af van het halen van het laatste en beste streaming platform. De vader van Scott werkt bij de lokale kabelmaatschappij en weigert om over te stappen van standaard kabel.

Teaser