november 2019

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 2308 - Turd Burglars

Na opnieuw een week rust gaat seizoen 23 van South Park verder met de achtste aflevering genaamd Turd Burglars. Deze aflevering wordt in Amerika uitgezonden in de nacht van woensdag op donderdag aanstaande. In Nederland is deze te zien aanstaande donderdag om 20:30 uur op Comedy Central.

Afbeelding aflevering 2308 - Turd Burglars Afbeelding aflevering 2308 - Turd Burglars

Kyle's moeder zit er zo goed uit na haar fecestransplantatie dat iedereen haar goedje in handen wil hebben. Cartman en de jongens springen in de zoektocht naar het beste microbioom.

Teaser

Informatie aflevering 2307 - Board Girls

Deze week gaat seizoen 23 van South Park verder met de zevende aflevering genaamd Board Girls met een andere verhaallijn. Deze aflevering wordt in Amerika uitgezonden in de nacht van woensdag op donderdag aanstaande. In Nederland is deze te zien aanstaande donderdag om 20:30 uur op Comedy Central.

Afbeelding aflevering 2307 - Board Girls Afbeelding aflevering 2307 - Board Girls

De jaarlijkse Strong Woman Competition duwt iedereen tot het uiterste. In de seizoensopener veroorzaakt een nog sterkere vrouw grote problemen voor PC Principal. Cartman, Stan en de rest van de jongens nemen het tegen elkaar op wanneer sommige meisjes lid worden van hun board gamers club.

Teaser waarin de jongens die Dungeons & Dragons aan het spelen zijn.

Informatie aflevering 2306 - Season Finale

Deze week de zesde aflevering van seizoen 23 van South Park genaamd Season Finale, wat een rare naam is voor de aflevering aangezien dit niet de laatste aflevering van dit seizoen is. Deze aflevering wordt in Amerika uitgezonden in de nacht van woensdag op donderdag aanstaande. In Nederland is deze te zien aanstaande donderdag om 20:30 uur op Comedy Central.

Afbeelding aflevering 2306 - Season Finale

De burgemeester heeft bewijs dat Randy de tuin van zijn buren heeft opgeblazen in protest over het thuis kweken van wiet en heeft de Mexican joker de schuld gegeven. Nu hebben de inwoners van South Park genoeg van Randy en Tegridy Farms en willen ze hem achter de tralies zetten.

Teaser