augustus 2019

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

The Book of Mormon in september te zien in Nederland!

De makers van South Park, Trey Parker en Matt Stone, behaalden samen met songwriter Robert Lopez volle zalen in New York en Londen. Vanaf 26 september 2019 is dan eindelijk The Book of Mormon te zien in Nederland!

The Book of Mormon is een musical die gaat over twee mormoonse missionarissen die naar een dorpje in Uganda worden gestuurd om het geloof van de mormoonse kerk te verspreiden. Eenmaal aangekomen worden ze geconfronteerd met de verschrikkelende omstandigheden waar de lokale bevolking in leeft.

De musical is na zeven jaar ontwikkeling op 24 maart 2011 in première gegaan op Broadway. In dat jaar heeft The Book of Mormon negen Tony Awards gewonnen (belangrijkste Amerikaanse theaterprijzen) en een jaar later een Grammy Award voor het beste musicalalbum.

Vanaf 26 september t/m 27 oktober 2019 is The Book of Mormon te zien in Koninklijk Theater Carré. De musical is in het Engels zonder boventiteling en duurt 140 minuten. Kaartjes zijn nog te bestellen via de website van Koninklijk Theater Carré, maar wees er snel bij.

The Book of Mormon