december 2018

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 2210 - Bike Parade

Helaas wordt deze week de laatste aflevering van seizoen 22 van South Park uitgezonden genaamd Bike Parade. Dit is een vervolg op de vorige aflevering en wordt in de nacht van woensdag op donderdag uitgezonden (bij ons donderdagavond om 20:10 uur bij Comedy Central).

Afbeelding aflevering 2210 - Bike Parade Afbeelding aflevering 2210 - Bike Parade

Ook deze week zijn de werknemers van Amazon in staking en niemand krijgt zijn kerstcadeau's. Ondanks de chaos in het Amazon Fulfilment Center, is de Bike Parade nog steeds aan de gang. De kansen van de jongens om te winnen komen in gevaar wanneer Kenny zich tegen de commercie verzet in solidariteit met de stakende arbeiders.

Teaser 1
Teaser 2

Informatie aflevering 2209 - Unfulfilled

Deze week is het tijd voor de een-na-laatste aflevering van seizoen 22 van South Park waarin Amazon opnieuw ten sprake komt genaamd Unfulfilled. Deze aflevering wordt in de nacht van woensdag op donderdag uitgezonden (bij ons donderdagavond om 20:10 uur bij Comedy Central).

Afbeelding aflevering 2209 - Unfulfilled Afbeelding aflevering 2209 - Unfulfilled

South Park is gekozen als plek voor Amazon’s nieuwste Fulfillment Center. De inwoners van South Park genieten van alle voordelen van een bedrijvenstad wanneer het Amazon Fulfillment Centre zich vestigt. Alles is gewoon geweldig totdat de tegenstellingen die inherent zijn aan het kapitalisme het hele systeem dreigen neer te halen.

Teaser