november 2018

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 2208 - Buddah Box

Na Thanksgiving en alle reclame's rond Black Friday is het deze week tijd voor de achtste aflevering van seizoen 22 van South Park genaamd Buddah Box waarin Cartman een hoofdrol gaat spelen. Deze aflevering wordt in de nacht van woensdag op donderdag uitgezonden (bij ons donderdagavond om 20:10 uur bij Comedy Central).

Afbeelding aflevering 2208 - Buddah Box

Bij Cartman is een angststoornis vastgesteld. Hij kan niet langer omgaan met mensen. Ze staan in de weg van wat het belangrijkste is in zijn leven.

Teaser

Informatie aflevering 2207 - Nobody Got Cereal?

Deze week de zevende aflevering van seizoen 22 van South Park genaamd Nobody Got Cereal? Dit is het vervolg op de vorige aflevering en deze wordt in de nacht van woensdag op donderdag uitgezonden (bij ons donderdagavond om 20:10 uur bij Comedy Central).

Afbeelding aflevering 2207 - Nobody Got Cereal? Afbeelding aflevering 2207 - Nobody Got Cereal?

ManBearPig gaat door met het terroriseren van South Park. De jongens breken uit de gevangenis en zijn op de vlucht voor de politie en ManBearPig. Zij, en de andere inwoners van South Park, krijgen hulp van Satan.

Teaser

Informatie aflevering 2206 - Time To Get Cereal

Deze week de zesde aflevering van seizoen 22 van South Park waarin Al Gore een comeback maakt genaamd Time To Get Cereal. Deze aflevering wordt in de nacht van woensdag op donderdag uitgezonden (bij ons donderdagavond om 20:10 uur bij Comedy Central).

Afbeelding aflevering 2206 - Time To Get Cereal Afbeelding aflevering 2206 - Time To Get Cereal

De inwoners van South Park hebben geen idee van het gevaar wat ze lopen. Wanneer dode inwoners overal in het dorp opduiken beseffen de jongens dat ze Al Gore's hulp nodig hebben. De jongens zijn bereid bijna alles te doen om de stad en zichzelf te redden, maar het kan net te laat zijn.

Teaser