oktober 2018

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 2205 - The Scoots

Deze week de vijfde aflevering van seizoen 22 van South Park wat een Halloween aflevering gaat worden genaamd The Scoots. Deze aflevering wordt in de nacht van woensdag op donderdag uitgezonden (bij ons donderdagavond om 20:10 uur bij Comedy Central).

Afbeelding aflevering 2205 - The Scoots Afbeelding aflevering 2205 - The Scoots

Het is iedereen voor zich dit jaar wanneer de kinderen langs de deur gaan. Een revolutie in mobiliteit veranderd Halloween voor iedereen dit jaar. Er ontstaat chaos als elk kind erop uit is om meer snoep te verzamelen dan ooit tevoren. Mr. Mackey en de andere volwassenen hamsteren noodvoorraden en hopen te overleven tot de ochtend.

Teaser

Informatie aflevering 2204 - Tegridy Farms

De vierde aflevering van seizoen 22 van South Park heet Tegridy Farms en gaat over een trend dat in de Verenigde Staten gaande is: Vaping. Deze aflevering wordt in de nacht van woensdag op donderdag uitgezonden (bij ons donderdagavond om 20:10 uur bij Comedy Central).

Afbeelding aflevering 2204 - Tegridy Farms Afbeelding aflevering 2204 - Tegridy Farms

De Vaping epidemie treft South Park Elementary. Butters verkoopt e-sigaretten met allerlei mogelijke accessoires met fruitsmaak op school. Ondertussen besluit Randy om met de familie te verhuizen naar het platteland om boer te worden.

Teaser

Informatie aflevering 2203 - The Problem with a Poo

Mr. Hankey is terug! De derde aflevering van seizoen 22 van South Park is genaamd The Problem with a Poo en refereert naar The Problem with Apu, een documentaire van Hari Kondabolu (een Amerikaanse-Indische comedian) over racistische stereotypen. Ook zie je in de teaser een referentie naar Brett Kavanaugh.

Afbeelding aflevering 2203 -  The Problem with a Poo

Mr. Hankey moet zijn karakter verdedigen of alles verliezen dat hem dierbaar is. Zijn aanstootgevende gedrag brengt hem in gevaar om ontslagen te worden als directeur van de jaarlijkse kerstparade. Ondertussen bij South Park Elementary staan Strong Woman en PC Principal voor een hele reeks nieuwe uitdagingen in hun relatie.

Teaser

Informatie aflevering 2202 - A Boy and a Priest

Deze week komt in de tweede aflevering van seizoen 22 van South Park het seksueel misbruik in de Rooms-Katholieke Kerk aan de orde. Deze aflevering wordt in de nacht van woensdag op donderdag uitgezonden (bij ons donderdagavond om 20:10 uur bij Comedy Central). Op vrijdag is de aflevering te streamen.

Afbeelding aflevering 2202 -  A Boy and a Priest

De zondagsmis brengt de bevolking bij elkaar. Elke week vult dominee Maxi de kerkbanken. En er is een heel speciale relatie tussen hem en Butters ontstaan. Wanneer de kerkdeur is gesloten en er geen aanwijzing is voor de verblijfplaats van het paar, wenden de inwoners van South Park zich tot de katholieke kerk.

Teaser