september 2018

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 2201 - Dead Kids

Er is dan eindelijk informatie over de seizoensopening van seizoen 22 van South Park. De eerste aflevering gaat over de schietpartijen op Amerikaanse scholen en heet Dead Kids. Deze aflevering wordt in de nacht van woensdag op donderdag uitgezonden (bij ons donderdagavond om 20:10 uur bij Comedy Central).

Afbeelding aflevering 2201 - Dead Kids Afbeelding aflevering 2201 - Dead Kids

Sharon reageert tegenwoordig overdreven op alles en Randy kan het niet aan. Hij is wanhopig om Sharon te helpen haar emoties onder controle te krijgen. En Cartman faalt voor zijn wiskunde toets wat onverwacht is.

Teaser

Teaser seizoen 22 met #cancelsouthpark?

Volgende week donderdagnacht gaat seizoen 22 van South Park van start! Onlangs heeft South Park Studios een teaser online gezet. In die teaser wordt de vraag gesteld "Wat zullen we hierna doen?". Daarna wordt #cancelsouthpark getoond.

Gaan Trey en Matt echt stoppen met South Park? Of is dit een grap? Ik denk het laatste aangezien ze eronder ook laten zien dat er op woensdag 26 september (bij ons donderdagnacht 27 september) een nieuwe aflevering komt. Begin volgende week wordt er hopelijk meer duidelijk.

In Nederland wordt de eerste aflevering van seizoen 22 van South Park op donderdag 27 september om 20:10 uur uitgezonden door Comedy Central.