november 2016

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 2009 - Not Funny

Na weer een week rust gaat South Park deze week verder met de een-na-laatste aflevering van seizoen 20 genaamd Not Funny. Deze aflevering gaat aanstaande woensdag op donderdagnacht in première en wordt donderdagavond om 21:30 uur uitgezonden door Comedy Central.

Afbeelding aflevering 2009 - Not Funny Afbeelding aflevering 2009 - Not Funny

Cartman is er zeker van dat Heidi het probleem kan oplossen dat zij op Mars kunnen komen, omdat ze erg grappig is. Maar Cartman verdenkt Butters ervan dat hij zijn vriendin wil afpakken. Ondertussen probeert Gerald zichzelf te redden door te onderhandelen met de Troll Hunter en Garrison verkent zijn nieuwe militaire macht.

Teaser

Informatie aflevering 2008 - Members Only

Na de week dat Donald Trump werd gekozen tot president van de Verenigde Staten, iets wat de makers van South Park niet hadden verwacht wordt deze week aflevering 8 van seizoen 20 genaamd Members Only uitgezonden. Deze aflevering gaat aanstaande woensdag op donderdagnacht in première en wordt donderdagavond om 21:30 uur uitgezonden door Comedy Central.

Afbeelding aflevering 2008 - Members Only Afbeelding aflevering 2008 - Members Only

De gekozen president heeft nog wat zaken die hij moet regelen in South Park. Ondertussen probeert Gerald alles te doen om te ontsnappen aan de vraak van de Troll Hunter en komen Cartman en Heide aan bij SpaceX om de eerste raket naar Mars te pakken.

Teaser

Informatie aflevering 2007 - The Very First Gentleman

Deze week de zevende aflevering van seizoen 20 genaamd The Very First Gentleman. Deze aflevering gaat aanstaande woensdag op donderdagnacht in première en wordt donderdagavond om 21:30 uur uitgezonden door Comedy Central.

Afbeelding aflevering 2007 - The Very First Gentleman Afbeelding aflevering 2007 - The Very First Gentleman

Het resultaat van de Amerikaanse presidentsverkiezingen is binnen en de nieuwe leider heeft plannen met Gerald. PC Principal probeert nog een keer om vrede te sluiten tussen de jongens en de meiden. Ondertussen komt Gerald oog in oog te staan met de Troll Hunter.

Teaser