september 2016

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 2003 - The Damned

Deze week gaat het schrikbewind van skankhunt42 verder in de aflevering The Damned. Deze aflevering gaat aanstaande woensdag op donderdagnacht in première en wordt donderdagavond om 21:30 uur uitgezonden door Comedy Central.

Afbeelding aflevering 2003 - The Damned Afbeelding aflevering 2003 - The Damned

De kinderen van South Park Elementary hebben te maken met een pijnlijk verlies. Hierdoor besloten de jongens Cartman aan te pakken, maar ondertussen breidt Skank Hunt zijn schrikbewind uit.

Teaser

Informatie aflevering 2002 - Skank Hunt

Aanstaande woensdag op donderdagnacht gaat de 2e aflevering van seizoen 20 in premiere genaamd Skank Hunt.

Afbeelding aflevering 2002 - Skank Hunt Afbeelding aflevering 2002 - Skank Hunt

De kinderen van South Park Elementary hebben te maken met een pijnlijk verlies. Hierdoor besloten de jongens Cartman aan te pakken, maar ondertussen breidt Skank Hunt zijn schrikbewind uit.

Teaser

South Park: The Fractured But Whole uitgesteld

Onlangs heeft Ubisoft bekend gemaakt dat de release van wordt uitgesteld naar het eerste kwartaal van 2017. Het spel zou eerst op 6 december 2016 verschijnen.

In het korte bericht meldt Ubisoft dat de ontwikkelaars meer tijd nodig hebben om de hoge verwachtingen van de fans waar te maken.

South Park: The Fractured But Whole komt uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

South Park: The Fractured But Whole screenshot

Informatie aflevering 2001 - Member Berries

In de nacht van woensdag op donderdag start eindelijk het jubileum seizoen 20 van South Park! De eerste aflevering heeft de naam Member Berries gekregen.

Afbeelding aflevering 2001 - Member Berries Afbeelding aflevering 2001 - Member Berries

Mr. Garrison is nog steeds op campagne voor het presidentschap van de Verenigde Staten van Amerika waar het volkslied een reboot krijgt van een Amerikaans icoon.

Op de rechter afbeelding zie je Cartman die een t-shirt draagt met Token's Life Matters. Waarschijnlijk heeft dit een relatie met Black Lives Matters, de beweging die is ontstaan als reactie van politiegeweld tegen Afro-Amerikanen.

Teaser

Update: Teaser #2

Seizoen 20 staat op punt van beginnen

Na lang wachten gaat deze week seizoen 20 van South Park van start! In de nacht van woensdag 14 op donderdag 15 september wordt de eerste aflevering uitgezonden in de Verenigde Staten.

In Nederland zal Comedy Central de afleveringen uitzenden op donderdagavond om 21:30 uur.