oktober 2015

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 1906 - Tweek x Craig

Seizoen 19 van South Park is alweer over de helft. Aanstaande donderdag wordt de zesde aflevering uitgezonden genaamd Tweek x Craig. De naam herinnert naar de aflevering Tweek vs. Craig uit seizoen 3.

Afbeelding aflevering 1906 - Tweek x Craig Afbeelding aflevering 1906 - Tweek x Craig

Het nieuws van een romantische relatie tussen Tweek en Craig gaat rond op South Park Elementary en de Aziatische meisjes tekenen dromende tekeningen van hun. Mr. Mackey probeert te achterhalen wie begonnen is met het gerucht. Ondertussen worstelt Cartman met de relatie tussen zijn vrienden en vindt een bewonderaar met zichzelf.

Teaser

Voor deze aflevering zoeken de makers naar yaoi fan art. Dit kan nog tot 2 uur vannacht worden ingezonden.

Informatie aflevering 1905 - Safe Space

Aanstaande donderdag wordt de vijfde aflevering van seizoen 19 van South Park uitgezonden genaamd Safe Space.

Afbeelding aflevering 1905 - Safe Space Afbeelding aflevering 1905 - Safe Space

Cartman is het laatste slachtoffer van body shaming en stopt met twitteren. Randy heeft te maken met ongemakkelijke confrontaties elke keer als hij winkelt bij de onlangs geopende Whole Foods. Hij voelt zich blootgesteld bij elk moment en dat verpest zijn Whole Foods ervaring. Randy en Cartman zijn beide opzoek naar een veilig heenkomen.

Teaser

Informatie aflevering 1904 - You're Not Yelping

Na een week er tussenuit wordt donderdag de vierde aflevering van seizoen 19 van South Park uitgezonden genaamd You're Not Yelping wat een parodie wordt op Yelp.

Afbeelding aflevering 1904 - You're Not Yelping Afbeelding aflevering 1904 - You're Not Yelping

Er is een nieuw kind op school en zijn ouders hebben een restaurant geopend in de onlangs opgewaardeerde buurt. Cartman beschouwt zichzelf als de top van de online restaurant recensenten van South Park.

Teaser